Férfiak! Amennyiben 1 év alatti gyereketek van milyen rendszerességgel csináltok külön programot? Milyen gyakran mentek el sörözni, pasis programokra? Nők, nektek mi az elfogadható gyakorisága az ilyen programoknak?
Természetesen a kérdést úgy értettem, hogy a nő van otthon a gyerekkel és ugye 1 év alatt azért a nő ha szoptat akkor nem tud annyit kimozdulni.
Igazából érdekelni, hogy mi az a rendszeres mennyiség amin még nem "illik" problémázni nőként.
De ha neked ez rosszul esik, tök mindegy, ki mit mond. Ha most mindenki azt mondja, hárpia vagy, akkor csak elnyomod ezt a negatív érzést.
Beszéld meg a pároddal, mi a helyzet. Ha már gyereket vállaltatok együtt, ez a minimum.
Mindenki neha igenyli a nok is.
Ferfiak plane.csak mint irtam.. vanbak toleránsak is
A heti eggyel nincs semmi probléma. Azért ennyi privát szféra jár a férfinak! A problémát én abban látom, hogy Te ugyanezt nem kapod meg.
Semmi baj nincs ezzel, de legalább Hetente egy-két közös program is legyen, és hetente egyszer vigyázzon a picire, amíg te kimozdulsz. Lefejt tejjel pár órát az apa is elvan a picivel.
Ez lehet akár egy kávé barátnőkkel, vagy fodrász, edzés, esetleg csak egy séta.
Azért, mert pici baba van, nem kell börtönbe zárni a férfit! De az egészséges egyensúlyt meg kell találni!
az a legszerencsésebb eset, amikor mindkét fél, a nő és a férfi is egyezik a kimenő kérdésében, tehát mindketten igénylik és megvalósítják, vagy egyik sem igényli és akkor sincs gond.
Az exem simán elment majdnem minden este a haverjához én meg otthon szívtam a kicsivel aki állandóan bőgött. Sok év után fordult a kocka (nem voltak már kicsik a gyerekek sem) és én kezdtem eljárogatni heti 1x, amit ő rossz néven vett (mert persze elfelejtette hogy hányszor hagyott otthon egyedül).
A mostani párommal nem járogatunk el külön, mert egyikünknek sincs rá igénye, nem szeret nélkülem menni sehova, és a haverjainál is fontosabb vagyok :-) Ha lesz babánk, sosem hagyna egyedül, ebben biztos vagyok.
Havonta 1 szer azért el kell Lehet menni kikapcsolodni.
Attól hogy gyerek va n még szükséges a lazítás .
A heti rendszeresség azért egy kicsit tülzás ilyen kis gyermeknél.szerintem ez elfogadható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!