Tényleg az én hibám minden?
ez mondjuk 10000-ből egy embernek összejön.
nincs mindenhol ilyen munkalehetőség, meg aki falun, vidéken lakik, az nem tud suli után dolgozni menni, mert nem tud hazajutni.
ehhez is nagy szerencse kell, meg megfelelő körülmények.
ha meg érettségi előtt elmegy dolgozni, akkor tanulni nem tud, rossz lesz az érettségije, és elvágja magát a továbbtanulástól.
egy 17 évenél nem az a normális, hogy a saját megélhetéséért dolgozzon.
Martin? Nem te vagy az, aki linkelte a videókat a húgáról?
Amúgy, ha ilyen elmebeteg családod van, akkor minek kellett szerencsétlen macskát odahurcolni magatokhoz? :S
Ahogy nézem itt a húgod a fő mozgatóerő ha mindent megenged magának (azért a palacsintásért már én is lekevertem volna egy jó nagyot, a macska dobálásért meg mégnagyobbat) amivel felhúzza anyád aki gondolom nem kezeli jól a dühét. Ebben az egészben annyi a "hibád" hogy volt merszed az univerzum azon parányi szegletét elfoglalni ahova ők a hibázatásukat hárítják mert ..... én már nem tudom miért a te hibád ez. De komolyan. Szerintem próbáld meg megregulázni a kölyköt, ha ő nem csinálja az efféle hülyeségeit (amúgy komoly baja lehet, öcsém 10 éves autista de ezeket azért ő sem csinálja) lehet anyukád is ritkábban lenne ideges.
De komolyan, azt hinném ezek alapján hogy a családotok valami rossz amerikai komédia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!