Mit csináljak, lassan már otthon sem merek maradni?
A szüleim elváltak mikor 3 éves voltam, testvérem nincs. Anyámhoz kerültem, apám 11 éves koromig havonta látogatott de már akkor sem nagyon érdekeltem. 5 éve szinte nem is láttam.
Lényegében anyámnak azóta sok pasija volt, de általában semmi bajom nem volt velük. De a legújabb valamiért a frászt hozza rám. Kb. 190 c. magas, és van egy elég ijesztő vigyora, amivel folyton illet. Az elején még csak nézett. Aztán egyre zavarba ejtőbb kérdéseket tett fel nekem pl. van-e barátom, szűz vagyok-e még stb. De most az utóbbi időben màr közelebb is jön hozzám, simogatja a karom... Rettentően félek tőle, és nem tudom hogy mit csináljak!
Anyának próbáltam mondani, de szerinte csak túl spilázom a dolgokat.
És ami még zavar, hogy anyu este sokáig dolgozik, ami azt eredményezi, hogy kettesben kell lennem egy lakásban a pasival. Nem győzök programokat szervezni estére, hogy ne kelljen otthon maradnom!
Szerintetek mit tehetnék?
A segítőkész válaszokat, tanácsokat előre is köszönöm!
16\l
Engem a nagybátyám zaklatott. Anya nem hitt nekem. Sőt a mai napig nem hisz nekem. Mostanra összeszedtem magam de belül eltörtem. Már sosem leszek ugyan az...
Keresd meg apukádat. Mond el neki hogy bajban vagy. Hátha ráébred hogy most nagyobb dolog forog kockán mint az hogy mennyire jó a viszonyotok.
Én nem szóltam apának és már látom milyen őrülten nagy hiba volt.
Nézd, én biztosan nem a családon belüli eröszakot támogatom. De egyenlőre anyád pasija nem csinált semmit. Az egyetlen, ami talán kifogásolható, hogy megkérdezte szűz vagy-e, gondolom ezt is más ember előtt kérdezte, viccesen. Ha téged zavar egy ilyen kérdés, akkor mondd meg, hogy neked ez magánszféra és ne tegyen fel ilyen kérdéseket.
Ha viszont komollyá válik ez az ügy, akkor ismét szólnod kell anyádnak, felhívhatsz segélyvonalakat, nyilván nem kell és nem szabad megvárni, amíg erőszak történik.
De amíg nem történt semmi, addig ne vidd túlzásba a parázást, semmi nem indokolja, hogy ne merj hazamenni.
Minden embernek olyan a vigyora, amilyen, attól még nem szatír. Az meg, hogy megsimogatta a karod, hát, ha én minden szinte idegen embert feljelentenék, aki megsimogatott, nagyon magas lenne az a szám, sokan ezt kedvességből teszik. De ha zavar, szólj neki, mondd meg, hogy ne érjen hozzád.
En attól tartok nehogy megeröszakoljon. Arra készul ha ilyet kerdez , h szüz vagy e. Gondolja ha nem, akkor úgyis mindegy neked . Borzasztó. Tenyleg ne mutasd ki h felsz hanem fenyegesd meg mert ha félsz , húzódozol egy ilyen elmeroggyant perverznek olaj a tüzre.
Anyukadat szóra sem méltatom.
Gyámügy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!