Nincs kedvem élni sem, mit tegyek?
A családban (is) vannak gondok. Édesanyámmal, 7 éves testvéremmel és nevelőapámmal élek. Érzem, hogy tesómat jobban szeretik. Őt mindig meghallgatják, foglalkoznak vele, velem meg... Én a kutyát sem érdeklem. Vagyis én egyszer így gondolom, egyszer nem. Anyáék szerint nincs igazam. Nagyszüleim imádnak minket kivételezés nélkül. Rájuk mindig számíthatok, imádom őket.
A másik, hogy visszahúzódó vagyok az előző osztályom miatt. Ott utáltak, megaláztak mindig, bántottak is... Itt sem szeretnek igazán, el lettem könyvelve az osztály nagy része szemében antiszociálisnak. Van 3 lány akikkel beszélgetek, a többiek meg szerintem sokszor azt sem tudják, hogy létezem-e....
Szóval, semmi érdekes nincs az életemben, nagyon el vagyok keseredve, bízok abban, hogy nem sokára megszűnik a világ és nem kell tovább nyűglődni. Sokszor gondolkoztam azon, hogy valahogy véget kellene vetni az életemnek, de a nagyszüleim és a hugom miatt nem tenném meg, meg nem is merném megtenni.. Bár sokszor közel voltam hozzá, hogy hozzányúlok a gyógyszerekhez.
Máris megkérdőjelezed hogy megtedd e a legrosszabbat. Mégis csak van jó az életedben, akik miatt élni akarsz.
Ez is jó, idegenként mondom. Nem látod értelmetlennek az életed, nem is az!sőt minden ember fontos.
De viszont segítségre van szukséges. Ofő, uskola pszichológus?
Azt javaslom, avval a 3 emberrel beszélgess sokat, programokra jrjatok. Nem kell jóban lenni mindenkivel, de ha a többiek oda jönnek ne félj. Nyiss te isbkicsit, mert ha begubozol ok se erdeklodnek (ilyen voltam suliban, tudom milyen érzés. De rajtad is múlik hogy befogadnak e, de persze nem a 100%a)
Minden reggel mikor felkelsz, keress egy pozitív gondolatot: 0pl. Szép fenyes idő van, vagy ma nagyszuleimmel lehetek.
Ha van kedved privátban irhatsz
16 éves vagy, még szinte semmit nem èltél. A világ nem a családból és az osztályodból áll. :) hasonló cipőben jártam èn is anno az osztályommal, de összekaptam magam és mondhatjuk, hogy nekik köszönhetem, hogy az lettem aki. :) átmentem másik suliba, megtanultam kiállni magamért és a kis nyomi helyett, aki anno voltam egy menő csaj lettem. Van egy 11 éve jól működő párkapcsolatom és olyan barátaim akik bármit megtennének értem és én is értük.
Ezzel csak azt akarom mondani, hogy nyugi, a sz..ar sem tart sokáig, fiatal vagy, tele lehetőségekkel és bármit megtehetsz, bármi lehetsz még. Csak sose add fel és ne keseredj el! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!