Amikor szakítottatok a barátoddal, mennyi idő után békültetek ki?
Együtt voltunk régen mittudomén hány hónapig,kihasznált,átvágott,bántott.Szakítottunk,mert én nem bírtam tovább,ő meg nem bírta tovább,hogy én nem bírom tovább:D(az készített ki a végén,hogy volt egy nagyon jó barátnője,akinek mindig mindent elmondott rólam,kibeszéltek,hagyta hogy fúrjon engem a csaj...és aztán összeköltöztek,majd mikor szakítottunk összejöttek->jó volt a megérzésem)1 évig mindketten mással voltunk,majd amikor a legrosszabbul voltam lelkileg,akkor keresett fel megint,hogy fontos vagyok neki és hogy nagyon sajnálja.Összejöttünk.Azt mondta megváltozott.De nem.Még rosszabb lett.Szakítottunk fél éve és nagyon örülök neki.Végre teljes életet élhetek,boldog vagyok,nem vagyok rab:D
Ha egyszer nagy veszekedéssel szakítotok,vagy komolyan úgy gondoljátok,hogy jobb lesz egymás nélkül nincs értelme felmelegíteni.A régi sérelmek ritkán felejtődnek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!