Hogy jöttetek össze a párotokkal?
Napokig kerülgettük egymást,gyakran járt a munkahelyemre(kereskedelem),aztán egy papírt tolt elém,amin a telefonszáma volt,és már ott sem volt,nem ért túl messzire,mikor utolérte az sms az én számommal :) Ez három éve volt.
Aztán már minden jött magától:sms-ek,telefonok,randi,szex,szerelem,botrány,összeköltözés,válás(részéről),eljegyzés,gyerek,nyáron esküvő :)
24/n,37/f
Kisvárosba költöztünk, ott elkezdtem estin tanulni, haverokat még nem szereztem. Az osztálytársamért rendszeresen jött a lakótársa és mentek pubozni stb.
Egyszer megkérdezték, hogy lenne-e kedvem velük tartani..naná mondom (2 lány)!
Azóta egy társaságba jártunk, fél évig jóban voltunk nagyon, aztán nyáron huzatot kapott a szemem és rohadtul bedagadt, nem láttam ki rajta. Ő ápolgatott, kamillázta a szemem (mosta ki a csipát majdnem hogy). Aztán egyszer túl közel hajolt és megkérdeztem, megcsókolhatom-e :)
Igaz köztünk marhára vibrált a levegő és "jó barátaink" rendkívül ügyeskedtek azon, hogy ne találjunk egymásra, de nem jött össze.
Ennek már 6 éve.
ht mi 2x jöttünk össze..:d
elsőnél kihívott sétálni leültünk a parkba és jöttek a haverok(mind1 a 2en ismertük őket őt mégsem láttam eddig) na ülünk a padon jönnek haverok és egyik megkérdezte h "ti most jártok?" ránéztem lesütötte a szemét elpirosodott láttam rajta h zavarban van és mondtam h igen.
a másodiknál találkoztunk egyszer mikor jöttem haza megálltunk az utcánk sarkánmagáhozszorított azt mondta "sajnálom de szeretlek" és megcsókolt.
azota 7 honap telt el és még mindig szeretjük egymást...:D
Elnézést, most off leszek, de muszáj, mert nagyon érdekel:
MÉGIS A MI A FENÉVEL ÉRDEMELTEM KI A LEPONTOZÁST?
(10:47-es)
Engem is lepontoztak (10:57 es).
Valakinek mostanában ez a mániája, nem csak itt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!