Hogy jöttetek össze a párotokkal?
Mi egy társkereső oldalon ismerkedtünk meg.Nagyon sokáig leveleztünk mire személyesen is találkoztunk.Aztán a harmadik találkánál az első csók is elcsattant.:)
Április 5-én voltunk 1 évesek.:)
Ő 31 éves én 28 vagyok.
Sokadik ilyen kérdés, de sokadjára is szívesen elmondom. :)
Egy internetes fórumon (nem közösségi portál) akadtunk egymásra, kezdetben csak üzeneteket küldtünk egymásnak a szokásos bókokkal, szép a képed, a tiéd is, jó az adatlapod, a tiéd is, aztán folytattuk ímélben.
Onnan 1 hét se telt belé, és mentünk át msnre.
Ugyancsak beszéltünk kicsivel több, mint 1 héten át minden nap msnen, majd jött az első randi. Aztán rá két hétre a 2. aztán a 3. :D És most nyáron lesz másfél éve, h együtt vagyunk, én 23/L, ő 24/F :D
Nyelvsuliba mentem szombaton reggel, mikor elsétált mellettem a vonaton és el kezdtünk dumálni. aztán leszálltam és megkérdezetem elkísér-e újságot venni. Mondta hogy megkeres iwiwen, de ne mondjam meg a nevem. 3napjába telt, de megtalált :) Aztán találkoztunk, majd elhívtam a szalagavatómra és azóta együtt vagyunk. Ennek lassan 3 éve :)
21 L. 37.F.
Hát mi buliban. Nem volt nagy kérdezőskődés, mivel pár hónapig még nem tudtuk, hogy mit akarunk, aztán ő volt aki vallomást tett előszőr:))) Ez pontosan 7 éve és 8 hónapja volt:)
(24/L, 26/F)
Netes társkeresőn ismerkedtünk.1 hónapig csak telefonon beszéltünk, az első randin túl voltunk az első csókon is.
3 héttel később már terveztük az össze költözést mert 200km volt köztünk.
Ennek 5 éve.Most várom a 2-ik babánkat.
30N/40ffi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!