23 és 18 éves báty és húg néha egy ágyban alszanak. Mi a véleményetek róla?
"arra voltam kíváncsi, hogy normálisnak tartjátok-e vagy épp betegnek, ha hugom az amúgy kétszemélyes (nem őrá tervezve :D) ágyamban veti meg magát éjszakára, hogy nyugodtan tudjon aludni. "
Jól értem, franciaágy? Pont azért veti meg olyan természetességgel magát a te ágyadban, mert "csak" a tesója vagy :) Nekem tök természetes, hogy egy ágyban aludjak a barátaimmal vagy családtagokkal, (ha csak úgy lehet, mert nagy a helyigényem). Aztán megy a veszekedés azon, hogy vidd arrébb a könyököd, lábad :D 24/L
8:45 vok, itt a link
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
Kicsit öszetettebb a dolog de kb. azér kaptam a legtöbb oltást mer együtt alszunk :O
Utolsónak:
Gondolom ismerőseid nem álltak ilyen közel, egy rokonukhoz se, és csak azért furcsállják. Amúgy ez inkább aranyos, jó hogy így szeretitek egymást öcséddel. :)
Amúgy én is sokszor alszok együtt húgommal. Utálok egyedül aludni, húgim meg pont ott van, hát minek kínozzam magam? :D
Én 19/L ő meg 17.
azt hogy nem tökéletes a nemi életük ha csak néha....
nézd meg az álmodozók c. filmet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!