Hogy mondjam el a szüleimnek? ( bővebben lent )
20 éves vagyok és a barátomal élek együt de ezt a szüleim nagyon rosszul fogadták mivel az emlitet fiú egy Skinhead srác ami már akkor sem igazán tetszet a szüleimnek mikor elöször bemutatam nekik.És most babát vàrok tőle attól félek hogy rosszul fogják majd fogadni mégis hogy közölhetném velük ezt a hírt.?Félek hogy ezek utàn szóba sem fognak velem majd állni.
Segitsetek kérlek !
Nézd felnőtt ember vagy a szüleid mar nem szolhatnak bele hogy te kivel jossz ossze am miota vagytok egyutt?
Es nem hinnem hogy a szuleid ezert kitagadnanak mert egy ilyen stilusu emberrel vagy egyutt es akitol mar babat ia varsz.. Gratulalok:$
De vegulis ezt nem halaszhatod olyan sokaig h nem mondod el es ne felj onmagad lenni ha szeretnek akkor igy is elfogadjak
NÉZD!nagyon fontos, hogy felvezesd a hírt ezt a felvezetést ugy kell megalkotnod hogy a szüleid ezután a hir után ne aggodjanak.Nagyon FONTOS: hogy lenyugodj és probáld a mondandodhoz megtalalni a lenyeget(pl. megmondod nekik, a srác nem bunko as szeretitek egymást szerintem ez a lenyega fenti)
MOst csak ennyit tudok irni
Utolsó válaszólo nem fogom elveteni semmi képen.
Miért is kénne ezt tennem ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!