Miért vitázom 2 hete folyton a barátommal? Miért hordom le, miért vágok a fejéhez csúnya szavakat? Miért alázom le a múltjával? Ok nélkül.
ha azt akarod hogy kidobjon akkor csináld csak.
Engem a volt barátom megcsalt,átba$zott sorolhatnám...
Most viszont szerelmes vagyok és sokat kötöszködöm sajnos én is de igaza van valamelyik hozzá szólónak hogy csak uncsi az életem biztos. nemtudom. de ne csináld mert ebből viták lesznek ami a szakitáshoz vezet
Hisztis vagy. Unatkozol és nincs jobb dolgod... Azért mert egy srác megcsalt akkor most mindenki meg fog? Ugyan már ő egy teljesen más ember!
Viszont az igaz, hogy ezzel a viselkedéssel BETELJESÍTED saját félelmeid, és el fog hagyni és lehet hogy meg is csal mert az agyára mész majd és akkor mi lesz: "hogy hát én ugye megmondtam hogy ez lesz, milyen jó hogy kötözködtem vele mert igazam volt!" Pedig pont miattad lesz ez. Mindenki tud uralkodni magán, te is ha akarsz. Ha meg nem akkar hajrá, nem fog sokáig veled maradni. Te sem szeretheted igazán, mert ezzel amit csinálsz, teljesen megalázod, hogy mindenben ellenőrzöd, könyörögnie kell neked, nem lehetr sehol, mindig veled kell lennie...
De téged úgy látszik tényleg nem érdekel, mert már szerintem kiírtad ezt a kérdés tezerszer és nem vagy hajlandó megváltozni... Olyan nincs hogy csinálsz valamit és nem tudod leállítani, nem vagy tudatában, vagy ha igen akkor az betegség...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!