Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért vitázom 2 hete folyton...

Miért vitázom 2 hete folyton a barátommal? Miért hordom le, miért vágok a fejéhez csúnya szavakat? Miért alázom le a múltjával? Ok nélkül.

Figyelt kérdés
2010. ápr. 20. 17:18
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

ha azt akarod hogy kidobjon akkor csináld csak.

Engem a volt barátom megcsalt,átba$zott sorolhatnám...

Most viszont szerelmes vagyok és sokat kötöszködöm sajnos én is de igaza van valamelyik hozzá szólónak hogy csak uncsi az életem biztos. nemtudom. de ne csináld mert ebből viták lesznek ami a szakitáshoz vezet

2010. ápr. 20. 19:15
 22/26 anonim ***** válasza:

Hisztis vagy. Unatkozol és nincs jobb dolgod... Azért mert egy srác megcsalt akkor most mindenki meg fog? Ugyan már ő egy teljesen más ember!

Viszont az igaz, hogy ezzel a viselkedéssel BETELJESÍTED saját félelmeid, és el fog hagyni és lehet hogy meg is csal mert az agyára mész majd és akkor mi lesz: "hogy hát én ugye megmondtam hogy ez lesz, milyen jó hogy kötözködtem vele mert igazam volt!" Pedig pont miattad lesz ez. Mindenki tud uralkodni magán, te is ha akarsz. Ha meg nem akkar hajrá, nem fog sokáig veled maradni. Te sem szeretheted igazán, mert ezzel amit csinálsz, teljesen megalázod, hogy mindenben ellenőrzöd, könyörögnie kell neked, nem lehetr sehol, mindig veled kell lennie...

De téged úgy látszik tényleg nem érdekel, mert már szerintem kiírtad ezt a kérdés tezerszer és nem vagy hajlandó megváltozni... Olyan nincs hogy csinálsz valamit és nem tudod leállítani, nem vagy tudatában, vagy ha igen akkor az betegség...

2010. ápr. 20. 19:50
 23/26 anonim ***** válasza:
ilyen viselkedéssel csak elűzöd. Rövid időn belül elmúlhat a rózsaszín köd és rájön valamelyikőtök, h uncsi az élete, mert a mésikon kívül semmi sincs benne. h lehet letörölni magatokat facebookról meg iwiwről csak azért, h nehogy kapcsolatba lépjetek az exekkel? A múlttal szembe kell nzni, nem bújkálni előle, nem zárhatod magatokat burokba, fel kell dolgoznod, h nem csak te létezel. Ennyit együtt lenni ráadásul, megbolondulnék. Lehet h át kell élned egy ilyen szakítást h rájöjj, ezzel a viselkedéssel csak tönkre teszel egy kapcsolatot, ha oksoabb vagy akkor még most megpróbálsz változtatni, hátha megmarad. De sűrgösen nézz barátnők után, akik tanácsot adnak ilyen helyzetben, járj sportolni, csinálj mást is, mert nem lehet 17 évesen egy pasira építeni mindent. Nekem is van egy osztálytársam, ugyanezt csinálja, állandóan együtt lógnak és midnen szünetben telefonálnak, a csaj teljesen kirekesztette magát az osztályból és már senki sem bírja, mert mindenkit leszar. Majd amikor szakít vele a pasi ott fog állni egyedül. Nem irigylem. Bocsi ha nagyon lehordtalak, de térj észhez!!Hajrá :)
2010. ápr. 20. 21:48
 24/26 anonim ***** válasza:
Ha te ezzel akarod még jobban magadhoz kötözni akkor rossz úton jársz mert egy normális pasi menekülni fog, vagy majd valóban megcsal ha talál olyat aki rendesen tud bánni vele és nem egy ok nélkül féltékenykedő hisztérika.
2010. ápr. 20. 22:20
 25/26 anonim ***** válasza:
54%
Mert gyökér vagy.
2010. ápr. 20. 22:56
 26/26 anonim ***** válasza:
irtó gáz vagy. akkor nem csal meg tuti, ha adsz neki szabadságot. ne ellenőrizgesd a telefonját mert egyszer megunja és jogosan megcsal.
2010. ápr. 21. 18:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!