Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért vitázom 2 hete folyton...

Miért vitázom 2 hete folyton a barátommal? Miért hordom le, miért vágok a fejéhez csúnya szavakat? Miért alázom le a múltjával? Ok nélkül.

Figyelt kérdés
2010. ápr. 20. 17:18
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

Nem tudod elfogadni, hogy ilyen jó neked. Nem szereted magad, ezért azt hiszed más sem szerethet. És csodálkozol, hogy mégis, ezért genyó vagy vele, mert el akarod érni, hogy ne szeressen, és akkor igazolást kapsz arra, hogy téged tényleg nem lehet szeretni.XD

Biztos túl sokat csalódtál korábban.

2010. ápr. 20. 18:07
 12/26 A kérdező kommentje:
de akkor miért érzem ugy, hogy megcsal?
2010. ápr. 20. 18:15
 13/26 anonim ***** válasza:

Mert hülye vagyXD Bocs!

Vagy a Te múltadban volt olyan, hogy sokszor megcsaltak, vagy róla tudod, hogy sokszor csalta az előző barátnőit. A kettő közül valamelyik. Ha egyik sem, akkor tényleg az agyadban a bibi.

2010. ápr. 20. 18:21
 14/26 A kérdező kommentje:

engem csalt meg az utolsó fiúm... szóval azóta van bennem egy para.

Ő nem csalta a barátnőit, de Őt a 2. csaja megcsalta.

De belém szerelmes életében először,pedig 20éves.

2010. ápr. 20. 18:22
 15/26 anonim ***** válasza:

Hát akkor ez a gond. Mármint, hogy Téged megcsalt az előző.

Azt kell tudatosítanod magadban, hogy Ő nem az előző barátod!! Ő nem fog megcsalni. Látod, Ő az előző barátnőit sem csalta meg, Őt csalták meg. Próbáld meg leállítani magad, mert nagyon meg tudod keseríteni mindkettőtök életét!

Bizz magadban!

2010. ápr. 20. 18:26
 16/26 anonim ***** válasza:

Énis ilyen vagyok.

Sokat bántottam a barátomat, és aláztam meg, 1x meg pofoztam. és szakított velem.

Pedig én szeretem!!!!!!

Amúgy mindenki azt a személyt bántja meg a legjobban, akit mindennél jobban szeret!

2010. ápr. 20. 18:35
 17/26 anonim ***** válasza:

szia, ne ess kétségbe, nem vagy hisztis p.csa mint amit irtak elöttem

én is ilyen vagyok, pedig tudom hogy nem csalna meg :S csak egyszerűen ott az ember szemébe hogy bmeg lehet hogy mégis? pedig semmi ok rá. nyugodj meg, szeretgesd te is és adj neki minél többet ha már ennyit foglalkozik veled

:))

ti hány évesek vagytok?

20L

2010. ápr. 20. 18:41
 18/26 A kérdező kommentje:

én 17 vagyok, Ő 20.

Tudom, ideje sem lenne rűm, meg utána nemhiszem hogy a szemembe tudna nézni, de rettegek ettől:( nemtudok szabadulni a gondolattól:S

2010. ápr. 20. 18:57
 19/26 A kérdező kommentje:
elírtam: *ideje sem lenne RÁ..
2010. ápr. 20. 18:58
 20/26 anonim ***** válasza:
már múltkor írtál egy ilyen kérdést. Ide is leírom még 1x, hogy az iylen túlzott rajongást egyszer nagyon meg fogja egyikőtök unni, onnantól pedig vége a kapcsolatnak. Fölösleges egymás nyakába lennetek, mert nincs hiányérzésetek, és hamar el fog múlni ez az időszak, utána majd meglátod, nem is keresitek egymást, mert idejekorán meguntátok a másikat. Ez így fog lenni, ne félj, már nem kell sokáig féltékenynek lenned. Vagy majd csak ezután...
2010. ápr. 20. 19:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!