Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért vitázom 2 hete folyton...

Miért vitázom 2 hete folyton a barátommal? Miért hordom le, miért vágok a fejéhez csúnya szavakat? Miért alázom le a múltjával? Ok nélkül.

Figyelt kérdés
2010. ápr. 20. 17:18
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
100%
Hát ezt csak te tudhatod.
2010. ápr. 20. 17:20
 2/26 anonim ***** válasza:
100%
Mert el akarod üldözni pl.?
2010. ápr. 20. 17:21
 3/26 anonim ***** válasza:
49%

Mit tudom én.

Szerinted mi honnan tudhatnánk?

Biztos mert g*ci vagy.

Ha meg te lennél esetleg a barát, aki kiírta a kérdést a barátnője nevében, akkor nyilván oka volt a lánynak rá, hogy úgy viselkedjen veled.

2010. ápr. 20. 17:21
 4/26 anonim ***** válasza:
100%
Talán mert eleged van belőle? Vagyí nem birod a fejét? Esetleg megőrültél?
2010. ápr. 20. 17:22
 5/26 anonim ***** válasza:
75%
Mert biztosan volt pár felhőtlen, boldog éved mielőtt megismerted.
2010. ápr. 20. 17:27
 6/26 anonim ***** válasza:
81%
Már nem szereted,és nehezen viseled el a jelenlétét.Nézz szembe az érzéseiddel.
2010. ápr. 20. 17:27
 7/26 anonim ***** válasza:
Lehet túl sok időt töltesz vele, így nem tudsz örülni a találkozásnak annyira, mintha ritkábban láthatnád. De ez csak feltevés...nem tudok semmi konkrétat, így csak találgatni tudok.
2010. ápr. 20. 17:50
 8/26 A kérdező kommentje:

betegesen félek attól, hogy megcsal/megcsalt.

Ő már hetek óta győzköd, hogy szeret, és hogy miért tenné, ha szerelmes belém? és mikor tenné, amikor minden idejét velem tölti? És nem is olyannak ismertem meg, mint aki ilyet tesz.

Nemtudom miért érzem így, pedig nem tartja a kapcsolatot az exeivel, nincs fent közösségi oldalakon, a kedvemért letörölte magát, meg énis.

Ha kell még a telefonját is odaadja csak úgy, hogy nézzem meg az smseit meg a hívásait, meg a telefonkönyvét ha akarom.

Volt olyan amikor elé mentem a sulihoz, tökre örült nekem, mindig egyedül jött ki...

Meg ideje sem lenne megcsalni, mert kb délután 1ig sulizik, utána találkozom vele, minden nap együtt vagyunk legalább 4 órát, és utána felhív, és este skypeolunk, szerdán este 8ig velem van, szombaton szintén, a vasárnap is csak ritkán marad ki.

Betegeskedem most itthon, nem mentem suliba, mert belázasodtam.

Ma azt beugrott hozzám, annyira meglepett, örültem neki, ölelgetett, hozott csokit:) meg csókolgatta a nyakam, és dédelgetett.

tegnap betakargatott, itt ápolt 2órán át.

2010. ápr. 20. 17:59
 9/26 A kérdező kommentje:
ja, ma a suliból felhívott minden óra után, hogy hogy vagyok... és mindig 15perceket beszéltünk meg többet...
2010. ápr. 20. 18:01
 10/26 anonim ***** válasza:
77%
Így a leírásod alapján azért mert egy hülye hisztis pitsa vagy akinek túl uncsi az élete ha nem kötözködik. De ne aggódj ha így folytatod tuti elhagy és akkor majd lesz okod hisztire. Ilyen nő fenének sem kell.
2010. ápr. 20. 18:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!