Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nem merek beszélni a barátomma...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem merek beszélni a barátommal telefonon mert szégyenlem a hangom olyan csunya! Mit csináljak hogy legyözzem a félelmem?

Figyelt kérdés
2008. máj. 18. 19:30
 1/8 anonim ***** válasza:

Szia! Ez egy érdekes kérdés. Én sem szeretem a hangomat XD. De egyszer egy pasi azt mondta, mikor mondtam neki, h milyen csúnya hangom van, h szerinte nem is az, inkább különleges. És azóta már többen is mondták nekem ezt :-) Nem is biztos, h csúnya hangod van. Azt is vedd hozzá, h az ember saját magát máshogyan hallja, mintha más hallaná.

A másik pedig, h a pasid nem azért szeret, mert ilyen vagy olyan hangod van. Ennél vannak fontosabb dolgok is. Sok sikert és szerintem ne parázz ezen :-)

2008. máj. 18. 20:21
 2/8 anonim ***** válasza:
Önbizalom, hidd el az butaság..nehogy már a hangod miatt ne beszélj vele:)héééj így is szeret annál különlegesebb leszel
2008. máj. 18. 20:36
 3/8 anonim ***** válasza:
:DDD most aztán egykori önmagamra ismertem...Figyelj, megismertem a barátomat, úgy utáltam mikor felhivott, mert telefonban ATYA ÉG milyen hangom van, meg ISTEN ŐRIZZ mennyi hülyeséget daráltam össze...hidd el, ez nem ciki...ehhez hozza kell szokni...én pl beszéltem erről a barátommal, és megértette...ma pedig ott tartunk h ha tehetem én ébresztem, ha tehetem "együtt alszunk el" telefonbeszélgetés által...és már annyit tudunk mondani telefonba h csak csak...még akkor is ha épp akkor búcsúztunk el felhivom, mig hazaér...hogy ne unja magát:D szóval ne aggódj. nincs amiért ehhez hozzaszoksz. Nekem segitett az h beszéltem a barátommal erről...nem lesz gond:) remélem segitettem
2008. máj. 18. 21:20
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Még ha hülye is a hangod a telefonon, max. nevettek rajta egyet és kész. Nem kicsit kell valakinek ökörnek lennie ahhoz, hogy a barátnőjéből az ábrándítsa ki, milyen hangja van a telefonban. Szerintem.

-G-

2008. máj. 18. 22:59
 5/8 anonim válasza:
Szia! Szerintem eggyáltalán ne szégyeld a hangodat és nyugodtan telefonálj a barátodnak! Hiszen nem a hangodért szeret hanem aki vagy! Remélem segíthettem :)
2008. máj. 18. 23:01
 6/8 anonim ***** válasza:
0%
Suttogj.
2008. máj. 18. 23:44
 7/8 SirRasor ***** válasza:

Ez kb. olyan, mint mikrofonba beszélni. Eddig akárhány emberrel megcsináltattam és aztán visszahallgattunk, MINDEGYIK azt mondta, hogy jaj milyen szörnyű hangja van már. Egyszerűen azért van ez, mert te a saját hangodat teljesen másnak hallod, amikor beszélsz, mivel ugyebár te vagy a legközelebb hozzá és nem csak a füleddel érzékeled hanem az alap rezgések is sokkal erősebbek. Ha aztán visszahallgatod a hangod, akkor miden más érzés megszűnik és tisztán a füleddel hallhatod meg, ami természetesen teljesen másnak fog tűnni, mint amihez szoktál és csomóan ezt csúnyának vélik.

A lényeg, hogy nem az :P Másrészt a barátod valószínűleg a hangodat is pont ilyennek szereti :)

2008. máj. 19. 08:05
 8/8 anonim válasza:
msn
2008. máj. 25. 19:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!