Titeket hogyan világosítottak fel a szüleitek? (szexuálisan)
Nagyon kellemetlen volt ?
Mit mondtak ?
Mit gondoltatok utána ?
Nálunk nem volt tabutéma, nem éreztem elfojtást a szexszel kapcsolatban otthon soha. De olyan sem volt, hogy leültek velem elmagyarázni a teljes technikai eljárást. Magával a nemi érintkezéssel kapcsolatban nem is éreztem szükségét ennek. Szépen és gyorsan rájöttem mindenre, amikor ideje volt.
De egy-két dologgal kapcsolatban örültem volna, ha időben ejtenek pár szót. Például a menstruáció témakörében. Tizenkét éves voltam, amikor megjött és szerintem nem számítottak rá, hogy ilyen korán ivaréretté válok. Aznap tudtam meg például, hogy ez nem egy sima vérzés, mint egy átlag sebnél hogy pár óra alatt eláll, hanem napokig tart. Nem örültem neki, jó, nagyobb trauma nem ért ezzel, de azért jobb lett volna, ha előbb szólnak, mire számítsak.
Az én szüleim soha nem beszélgettek velem ilyesmiről. Mint a legtöbb korombeli én is a magazinok szerelem-szex rovatából tanultam a legtöbbet fiatal koromban, amikor még nem volt Internet. Azok a magazinok olyan gagyi kérdésekkel volt tele, mint amiket manapság ezen az oldalon olvasni. :D Tudjátok, ez a tipikus "13 éves vagyok, megcsókoltam a szomszéd fiút, lehetek-e terhes?" :D Csak ott általában egy szakértő válaszolt az ilyen levelekre, nem pedig a többi tudatlan 13 éves. :)
30/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!