Titeket hogyan világosítottak fel a szüleitek? (szexuálisan)
Nagyon kellemetlen volt ?
Mit mondtak ?
Mit gondoltatok utána ?
Nem volt felvilágosítás, pedig örültem volna neki.
Tabutéma volt, ha rákérdeztem, hogy mire való a tisztasági betét, akkor is csak azt mondogatták, hogy valamire, meg hogy mindegy, még a nagytesóm is, aki már menstruált. Nekem maradt a biosz óra.
sehogy.
kérdező a te sztorid elég fura.hogyha tényleg levetkőztek előtted..ehhez képest még az is jobb,hogy nem beszéltek róla nálunk :D
de ha lesz gyerekem én biztosan felvilágosítom.és nem egyszerre,hanem fokozatosan már kiskorától kezdve. mindig annyit,amennyit elég tudnia.
10 éves voltam mikor terhes lett a öcsémmel
na akkor kezdett érdekelni a téma
kérdezgettem anyut és kivettük a könyvtárból mindenféle könyvet erről
átolvastam és kérdeztem amit nem tudtam
érdekes h a hugaim is akkor kezdték
szal ha azt nézem akkor ök fiatalabbak voltak mint én :)
Nekem a gyereket úgy mondták el, hogy egy magocska kezd el nőni az anyuka hasában és abból lesz a kisbaba. Ez így pont jó volt. Anyunak még kényelmesebb volt, hogy császárszülés volt amikor születtem, meg a testvéremé is, tehát mondhatta azt, hogy a doktorbácsik, nénik felvágják a hasát és kiveszik a babát.
A betét nem volt annyira fontos, lévén fiú vagyok, de állítólag elmondták korán, hogy mire való, de úgy 14 éves koromra elfelejtettem... kicsit égő volt, amikor rákérdeztem.
A többit könyvből olvastam ki meg innen-onnan csipegettem. Biosz órán komplett kihagyták a témát.
Pár kisebb dolgot még talán kérdeztem/hallottam a szüleimtől, de nem sokat és nem is hiányzik. Ezt így pont jónak érzem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!