Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Baj ha főzök magamra, de...

Baj ha főzök magamra, de külön rám nem főz?

Figyelt kérdés
Kicsit másabb az étrendem, mint a családnak. Mivel nagyon csúnya volt az arcbőröm, és még mindig csúnya, illetve kicsit meg is hiztam, elkezdtem változtatni az étrendemen. Kevesebb lisztes dolgot eszem pl. De amikor mondom, hogy tésztát nem eszem, akkor le vagyok intve, hogy csönd és egyek. Ha megveszem a hozzávalókat a saját módszeremhez, akkor levagyok intve, hogy nekem nem jó az, amit ők esznek.. Nem tudom mit lehetne tenni, meg is szólnak hogy ugyan már, egyek csak mindent mert az jó, nem lesz semmi bajom.. A fizetésemből veszem az ételeket, nem költöm más pénzét.
2016. aug. 18. 12:55
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Én is külön főzök magamra, a szüleim megértőek. Néha megkóstolják amit főzök, ha nem jut időm főzni akkor keveset eszem apukám főztjéből.
2016. aug. 19. 10:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!