Hogyan értessem meg vele, hogy nem kell mindenért ennyire hálásnak lennie?
Köszönöm a válaszokat! Hát én igyekszem a nőkkel udvariasan viselkedni, így neveltek. Az életterem meghagyja, néha elmegyünk fiúkkal egy sörre, vagy átjönnek, meccset nézünk, kártyázunk és egy szót se szólt még. Tavaly kimentünk Oktoberfestre haverokkal, mikor kiértünk, akkor felhívtam, a következő egy hétben míg kinnvoltunk kétnaponta írtam egy kétsoros e-mailt, hogy minden rendben. Nem hívogatott/írogatott, hogy kivel, mit és mikor csinálok. Mikor hazaértem, akkor is inkább meséltem, mint ő kérdezgetett.
Megpróbáltam már elmondani neki, hogy mi a bajom, de kb. mintha a falhoz beszélnék...
Szerintem amiatt is ennyire odaadó, mert az előző pasija (aki az első komoly kapcsolata volt) csúnyán kihasználta.
Amúgy most hívott, hogy átjöhet-e 8-ra, mert szeretne velem beszélni, szóval megyek és főzök valami nagyon finomat és, ahhoz még be kell vásárolni.
Szurkoljatok!
Szerintem, mondd meg neki:
Ma én szeretnélek kényeztetni, mert megérdemled! Tehát az lesz ma a dolgod, hogy azzal örömet szerezz nekem, hogy élvezed, hogy szeretlek!
Tuti, hogy oda lesz, meg vissza!!! :) :) :)
Tanuld meg becsülni és tisztelni a barátnődet!A két kezedet összetehetnéd,hogy ilyen!Mondjuk,ha Neked ez nem felel meg,akkor keress egy egoista,maximalista,nagyszájú,önző,pénzéhes ria..cot,biztosan jobb lesz mellette...Túl jó a csaj,aha.Ha meg lesz@rna,akkor habzó szájjal szidnád az összes nőt.
Látom,egyesek itt nagyon okosak egyébként.Biztosan azért kiáltanak a csajra kígyót-békát,mert savanyú nekik a szőlő.Mondjuk,33 évesen nem csodálom,ha valaki irigy két huszonéves boldogságára.Megy az idő,fogynak az esélyek,ugye.
Kedves 33 éves, idézem a kérdezőt: "bár azért ő se szegény, de a pénze egy része elmegy a kocsija fenntartására, a maradék pedig ruhára, kozmetikumokra stb., mint egy normális nő." Saját pénze. Akkor miről is van szó? Nem hiszem, hogy ennyire meg tudná játszani magát. De te látatlanban biztos nagyon jól meg tudod mondani... csodás házasságod lehet ha irigyled őket.
Kedves kérdező =)
Itt tényleg csak a birkatürelem segíthet. Az én párom is ilyen, hogy mindent megad nekem, és nekem úgymond soha semmi nem kell belőle. Mármint nem úgy, hanem imádok meglepetést, örömet okozni neki, imádom látni ahogy boldog. Szerintem inkább fogadd el. A párod többre értékeli a veled, mint a barátnőivel töltött időt =) Jó ez =) Jobban örülne, ha ketten mennétek bulizni. Ott lesznek a haverjaid, barátnői, és ő jobban fogja magát érezni, mert te is ott vagy. Ha így gondolkozol, hogy veled jobb neki, akkor máris jobb lesz nálatok minden =) Ő valószínű ilyen személyiség... kár ellene kapálóznod, inkább örülj neki, hogy megfogtad vele az isten lábát. A mai 20évesek közül ezt nagyon kevesen tennék meg érted...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!