Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Csúnyán összevesztünk. Mit...

Csúnyán összevesztünk. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Tegnap este csúnyán összevesztem a párommal. Ez borzasztó. Kb két szót szóltunk egymáshoz azóta. Amilyen hülye makacs, nem fog kezdeményezni a békülésben. Tulajdonképpen nincs is mit mondanunk egymásnak ebben a helyzetben. Nem látom magam hibásnak de szerinte én reagálom túl a helyzetet. Mondtam hogy jöjjön ma haza, ne menjen el. Mondta, rendben és mi lesz? ugyan ez ami most van? nem szólunk egymáshoz? remélem hazajön...

Tudom, hogy attól függetlenül, hogy nem én vagyok a hibás muszáj lesz nekem kezdnem a békülést mert ha ezt ráhagyom akkor nem fog bekövetkezni...

Mire hazaér mit csináljak? Gondoltam megcsinálom neki a kedvenc kajáját. Ti mit kezdenétek egy nagyon makacs hülye pasival???

25/N

2010. ápr. 19. 10:05
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
Te legalább olyan hibás vagy mint ő.
2010. ápr. 19. 15:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!