Mit tegyek? Tegnap a férjemel elég csúnyán összevesztünk. és ennek következtében a kezemnél elkezdet rángatni de úgy hogy azonnal belilut tőle a kezem. én meg pofon vágtam. (védekeztem).
Ja az okon van a hangsúly ami okozatként kiváltotta ezt a vitát.
Szerintem nagy baj nem történt, Te visszaadtad...nem hagytad magad.
Nyugodj meg, beszéljetek és menj vissza.
Velem is ugyanez volt és ne félj több nem is történt olyat odavágtam, majd megbeszéltük MINDKETTEN elnézést kértünk és pont.
Nagy volt akkoriban a feszültség bennünk-tanultunk belőle!
Félsz a férjedtől?
Ha a szüleid azt javasolták,hogy ne menj vissza, akkor valamit kihagytál a történetből.Mert a szülők többnyire összetartani igyekeznek a csaladot,nem szétszedni.
10:54es vagyok megint:)
Na így már jobban értem, velünk is ugyanígy anyós baj volt.
Én megmondtam kerek perec Szeretlek életem...stbstbstb...
De bírjál anyáddal, mert én nem áldozatnak születtem...
Hál'Istennek felfogta...
Ha egy pali nem tudja az anyját kezelni, akkor jobb ha új életet kezdesz!
De szerintem lehet pont ez az a veszekedés ami tényleg elgondolkoztatja!
Beszéljetek és próbáld meg szerintem még!
Sok Sikert!
"De Édesapám nagyon dühös hogy hozzámért és úgy megszorított."
Akkor te is az apád véleménye alapján döntesz, miközben sérelmezed, hogy az ő anyja beleszól az életetekbe? 1:1.
Kapcsoljátok ki az összes szülőt, és vegyétek a saját kezetekbe az életeteket.
Elsősorban gondolnod kéne a babádra!Vagy mindenáron gyerekét egydül nevelő anya akarsz lenni?Amit az anyósod mond.azzal pedig nem kell törődni.Meghallgatod,és ennyi.Felesleges mindenből akkora ügyet csinálni.
Ha ő csak rángatott,te pedig pofon ütötted,akkor te agresszívabb voltál,mint ő.Gondolkozz el ezen,és beszéljétek meg a dolgot nyugodtan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!