Nagyon csúnyán összevesztünk, mi lesz szerintetek?
Csütörtök reggel felhívott barátom (25), hogy jön hozzám(20) este, mert szabadnapot kapott péntekre.Örültem neki.Délben felhív, h meggondolta magát,és inkább haza akar menni a szüleihez,mert a kicsi anyucikája mondta neki,h látni szeretné.Mondtam neki,h mi lenne,hogyha együtt mennénk pénteken,de ő ezt nem akarta.Egyszerűen nem is érdekelte,h én mit mondok.Én bedurcáztam, h nekem ígérte magát,és ezért nem vettem fel a telefont csütörtök estétől péntek délutánig.Az a baj a szüleivel,h csak a pénzre utaznak,utána meg látni sem akarják.Barátomnak vannak tartozásai,és azért nem örülök,h csak úgy osztogatja azt a kevés fizetését.Péntek du. anyu felhívott,h haragszik rám barátom,és eljön hozzám összepakolna cuccát.Mire hazaértem a suliból,akkor már nem volt nálunk.Anyu felhívta, h jöjjön vissza,beszéljük meg.Nekem az volt a problémám,h hirtelen mért lettem neki a második?És erre azt mondta,h csak otthon szeretett volna aludni.
Nagyon összevesztünk egész hétvégén,annyira h tegnap este átment tesómékhoz aludni,látta,h sírok,szenvedek miatta,de semmi.Anyu azt mondta neki,hogyha át mert jönni hozzám összeveszik vele is.Reggel a hajnali vonattal ment vissza dolgozni,és be sem jött hozzám elköszönni.Meghallottam,h megy ki,utána mentem,és azt mondtam neki,h nem gondoltam volna h ennyire szívtelen.
Ellenem szól,h kicsit szidtam az anyját,meg nem beszéltem vmi szépen...
Most az van,h nem tudjuk, h mi legyen velünk.
Két hét múlva lennénk 4 évesek.Nem tudja,h velem maradjon e vagy sem.Én már mondtam neki,h fejezzük be a veszekedést, béküljünk ki,de ő nem igazán hajlik rá.Azt mondja,h akkor 1 hét múlva megint összevesznénk,de viszont ragaszkodik hozzám.Egész hétvégén azt mondta,h legszívesebben szakítana velem.
Anyu azt állítja,h barátomnak van igaza,őt védi.
Nekem nem az volt a bajom,h haza ment,hanem az h bunkón, flegmán bevágja, h ő márpedig haza fog menni.
Én nagyon szeretem őt.
Szerintetek is neki van igaza?Szerintetek szeret még ezek után?
Értlmetlen dolgokon vesztek össze. Így nem érdemes együtt lenni, ha marjátok egymást. Én pedig neked adok igazat, de csak részben. Ha a barátod haza akar menni, menjen. De akkor ezt tudjátok letisztázni, hogy miért stb. ő pedig ott a hibás, hogy forrófejű lehet.
Eléggé elfogult lehetsz, az utolsó kérdésed arra utal. Azt mondom beszéljétek meg, mi a helyzet, fölösleges egymást szidni, jobb nem lesz tőle semmi.
(Sokszor azt nem értem, egyes emberek mennyire ragaszkodnak minden sértés, bántalmazás ellenére is a másikhoz.)24/F
neki van igaza. attól még hogy te nem szereted a szüleit, joga van meglátogatni őket, amikor csak akarja.
ezek után meg még ilyen hisztit kicsapni... szerintem én már akkor otthagytalak volna. én is elviseltem párszor hogy a párommal nem tudtam sehova menni, mert ez meg az miatt mennie kellett a szüleihez, mégsem jutott soha eszembe hogy második lennék.
Ráadásul veled 4 éve van együtt a párod, a szüleivel elvileg 25 éve. az pedig az ő szíve joga, hogy kire költi a pénzét. A szülei gondolom többet költöttek rá, mint te.
20/L
Szia! Én Veled egyidős vagyok, szintén hosszúnak mondható (3év) kapcsolattal a hátam mögött...
Tudod, egy kapcsolatban nem elfogadható ha sértegeted a másik édesanyját-édesapját vagy bármelyik rokonát.
PErsze nem volt fair a barátodtól, hogy nem ment hozzád, de ha szüleihez ment, tuti annak is oka volt. Az ő pénzét, meg hadd döntse el Ő, hogy hova teszi, kinek adja!
Gondolom te is rájöttél már, hogy a durcázás nem vezet sehova. Az annyira gyerekes és csak növeli a feszkót, nemhogy csökkentené...az meg, hogy szidod az édesanyját Téged minősít, gondolom ma már ezt is belátod.
A párom szüleit én nagyon tisztelem. Persze vannak olyan dolgok amikkel nem értek egyet, azoknak olyan mód adok helyet, ahogy azt illik: normál hangnemben megbeszélem a párommal.
A másik: A szülők ne szóljanak bele a gyerekeik kapcsolatába. rendezzék le azok maguk között, ők kavarták a sz.rt hát ők is másszanak ki belőle!
Én utálnám (utálom) ha beleszól(ná)nak a kapcsolatomba a párom szülei vagy az én szüleim. Oké, volt eset rá, de csak annyi volt, hogy szólt a párom anyukája, hogy vegye már fel a telefont.
A másik: Szerintem maga a probléma, amin összementetek nem akkora nagy dolog, mint amekkora feneket kerítettetek neki, a háttérben van valami, ami ennél sokkal nagyobb, szerintem ezt Ti is érzitek, tudjátok. itt már nem arról az egy napról van szó.
Szerintem üljetek le és beszéljétek át a dolgokat, lássuk ki mennyire, mit bánt meg. aztán lépjetek...vagy előre vagy hátra...
remélem sikerül beszélni, a szülőket viszont hagyjátok ki ebből!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!