Csúnyán összevesztünk. Mit csináljak?
Tegnap este csúnyán összevesztem a párommal. Ez borzasztó. Kb két szót szóltunk egymáshoz azóta. Amilyen hülye makacs, nem fog kezdeményezni a békülésben. Tulajdonképpen nincs is mit mondanunk egymásnak ebben a helyzetben. Nem látom magam hibásnak de szerinte én reagálom túl a helyzetet. Mondtam hogy jöjjön ma haza, ne menjen el. Mondta, rendben és mi lesz? ugyan ez ami most van? nem szólunk egymáshoz? remélem hazajön...
Tudom, hogy attól függetlenül, hogy nem én vagyok a hibás muszáj lesz nekem kezdnem a békülést mert ha ezt ráhagyom akkor nem fog bekövetkezni...
Mire hazaér mit csináljak? Gondoltam megcsinálom neki a kedvenc kajáját. Ti mit kezdenétek egy nagyon makacs hülye pasival???
25/N
igazából semmiségen vesztünk össze, mint mindig...
semmi konkrét csak szerinte túlreagálom a dolgokat. gondolok arra hogy nem tudok átsiklani a dolgokon és felhúzom magamat :S tehát tegnap este is mondott valamit majd abba hagyta, és jó akkor mindegyel lezárta amin én felhúztam magam. marhajó. ezekután egymáshoz sem szóltunk majd mikor kérdeztem hogy most mi van azt válaszolta hogy folyton én kezdeményezem a veszekedésket. nem haragtartó, már régen átlibbent volna a dolgon ha én nem duzzogok tulajdonképpen... nem tudom mit csináljak
10:27 - igen igazad van :S én is hülye vagyok
ma véget vetek a haragnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!