Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Csúnyán összevesztünk. Mit...

Csúnyán összevesztünk. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Tegnap este csúnyán összevesztem a párommal. Ez borzasztó. Kb két szót szóltunk egymáshoz azóta. Amilyen hülye makacs, nem fog kezdeményezni a békülésben. Tulajdonképpen nincs is mit mondanunk egymásnak ebben a helyzetben. Nem látom magam hibásnak de szerinte én reagálom túl a helyzetet. Mondtam hogy jöjjön ma haza, ne menjen el. Mondta, rendben és mi lesz? ugyan ez ami most van? nem szólunk egymáshoz? remélem hazajön...

Tudom, hogy attól függetlenül, hogy nem én vagyok a hibás muszáj lesz nekem kezdnem a békülést mert ha ezt ráhagyom akkor nem fog bekövetkezni...

Mire hazaér mit csináljak? Gondoltam megcsinálom neki a kedvenc kajáját. Ti mit kezdenétek egy nagyon makacs hülye pasival???

25/N

2010. ápr. 19. 10:05
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Írd le min vesztetek össze. Nem biztos hogy jó ha mindig te engedsz, főleg ha nem te vagy a hibás, tanuljon meg ő is kezdeményezni.
2010. ápr. 19. 10:15
 2/21 anonim ***** válasza:
75%
Nem tudsz jobbat,mint hogy engedsz,és megteszed az első lépést.(okos enged...fogd fel úgy)Vagy folytatod te is,de az sok jóra nem vezet.
2010. ápr. 19. 10:16
 3/21 anonim ***** válasza:
Főzzél,csábítsd el,békülj Te!!!Az én férjem sem tud bocsánatot kérni-pedig látom,hogy akar de nem bírja kinyögni!Szép napot:)
2010. ápr. 19. 10:21
 4/21 A kérdező kommentje:

igazából semmiségen vesztünk össze, mint mindig...

semmi konkrét csak szerinte túlreagálom a dolgokat. gondolok arra hogy nem tudok átsiklani a dolgokon és felhúzom magamat :S tehát tegnap este is mondott valamit majd abba hagyta, és jó akkor mindegyel lezárta amin én felhúztam magam. marhajó. ezekután egymáshoz sem szóltunk majd mikor kérdeztem hogy most mi van azt válaszolta hogy folyton én kezdeményezem a veszekedésket. nem haragtartó, már régen átlibbent volna a dolgon ha én nem duzzogok tulajdonképpen... nem tudom mit csináljak

2010. ápr. 19. 10:23
 5/21 anonim ***** válasza:
Min vesztetek össze? Ha úgy érzed, alapból nem menne vissza hozzád, akkor minek menjen? Engedd el, aztán majd visszamegy, ha akar és még te is akarod.
 6/21 anonim ***** válasza:
100%
Nekem most kicsit olyan érzésem van, ha megcsinálod a kedvenc kajáját, kvázi elismered szavak nélkül, hogy igaza van, hiszen a kedvében akasz járni. Ő meg titokban még büszke is lesz magára, hogy na, ugyehogy belátta, hogy ő a hibás. mit kezdenék egy makacs hülye pasival, ha 25 éves lennék. Most azt mondom, hogy kidobnám. (de ugye nem ismerem a ti életeteket)
 7/21 A kérdező kommentje:
3. köszi... igen az enyém is pont ilyen. látom a hülyén hogy nem akar veszekedni de a fene nagy férfi büszkesége nem engedi hogy békülést kezdeményezzen.
2010. ápr. 19. 10:24
 8/21 A kérdező kommentje:
csak nem látom értelmét, hogy haragban legyünk. azért gondoltam hogy oké engedek és akkor vessünk véget a dolognak, nem történt akkorra katasztrófa. tudom hogy vissza akar jönni,
2010. ápr. 19. 10:26
 9/21 anonim ***** válasza:
100%
Kedves Kérdező! Ha ő a "na mindegy-el" le szeretné zárni a vitát, de te még mindig mondod és felhúzod magad, akkor valahol te is hibás vagy nem?
2010. ápr. 19. 10:27
 10/21 A kérdező kommentje:

10:27 - igen igazad van :S én is hülye vagyok

ma véget vetek a haragnak

2010. ápr. 19. 10:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!