Nekem tabu vagy másoknak is?
Szia!
Szerintem sem kellene,hogy apukád előtt tabu legyen,de ha téged zavar,miért nem kéred meg anyukádat,hogy ezeket a dolgokat négyszemközt beszéljétek meg.Nem mindenki van olyan viszonyba az apukájával,hogy erről beszélgetne előtte.
A holmiid között kotorászás nem túl szép dolog.Mondd meg anyukádnak,hogy nagyon zavar téged,tartsa tiszteletben,hogy ez neked a magánszférád.Nem írtad hány éves vagy,de én a 15 éves fiam cuccai között már régóta nem keresgélek semmit.Ha valamit akarok,tőle kérem.
Remélem sikerül megbeszélned ezeket anyukáddal,üdv
Szia!
Bár én örökbefogadott vagyok, de nálunk ugyanez volt a szitu. Elég prűd a családom, és apu előtt például sosem voltam még bugyiban sem, meg ő sem előttem kisgatyóban. Amióta nem anyum fürdetett, azóta zártuk a fürdőszoba ajtót.
Azóta van egy férjem, nálunk meg teljesen más, apuka vette a tampont a sógornőmnek,de még a fogamzásgátlót is:)
Meg nálunk nyáron mindenki egy szál semmibe,ami elég riasztó(főleg hogy már elmúltak 50 évesek is),de szerencsére mikor megyünk, felöltöznek.
Tehát a lényeg:nem vagyunk egyformák, kérd meg anyudat 4szemközt,hogy apád előtt hanyagolja a témát. Ja,meg ne kutasson,ez viszont nálunk rendszeres volt.:(
Az, hogy állandóan kutat a holmidban, nem normális.
De a többi miért tabu?
Szerinted egy férfi nem tudhatja, hogy egy nőnek vérzése van? Vagy, hogy mikor? Akkor hogyan legyen ilyenkor türelmesebb?
Vagy nem vehet tampont neki?
A párodnak sem akarod elárulni? Akkor nem lesz valami jó életed... és neki sem.
Régebben a terhesség is tabu volt. A terhes nőt úgy kezelték, mintha fertőző beteg lenne.
szeretnel valami vicceset hallani? Szerintem apukadnak lehet pont olyan kínos, mint neked :)
Anyukaddal beszélj, hogy már nagylány vagy, ezért az ilyen dolgokkal, ha beszéltek, akkor lehetoleg kettesben, és te se nagyon nyulkalsz az o fiokjaba. nem azert mert barmi titkolnivalód lenne, szivesen megmutatod neki, de szerinted te már lassan kinossz a gyerekkorból, és zavar. (de jelezd neki, hogy tenyleg megmutatod, nincs titkolnivalód, csak zavar)
szepen leulsz, és elmondod. tudod, ő szült, látott felnőni, vagyis hiába lát, a te szemében még mindig pici vagy, és néha bizony emlékeztetni kell a szülőket, hogy elreppentek az évek, es bizony nem is vagy olyan kicsi :D
fontos, hogy elmondd, hogy nem akarsz kiszakadni, elszakadni tole, csak már nagy vagy :)
sok szerencsét
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!