Megengedték, vagy megengeditek, hogy egy 17 éves lány a barátjánál aludjon, mondjuk egy hónapban 1-2x, de csak akkor ha koncertre mennek, és nem tud már éjjel hazajönni?
Figyelt kérdés
Féltem, de végül is már nem 14-15 éves. Éa tényleg nem tudna hazaérni... Vagy Ti szigorúbbak lennétek,és korainak tartanátok?2010. ápr. 18. 20:05
21/27 anonim válasza:
Szia! Ha megbízható, rendes barátja van, akit ismerek is, akkor természetesen elengedném. Nem jó a túlzott visszafogás, mert annak az ellenkező lesz az eredménye. Szóval én ez esetben elengedném :)
22/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2010. ápr. 18. 22:31
23/27 anonim válasza:
nekem anyám 15 évesen is megengedte h ott aludjak a barátomnál hétvégente csak uyg. tudta h bízhat bennem
24/27 anonim válasza:
Ebben a formában nem engedném meg. Adnék neki pénzt taxira, és jőjjön hozzátok a fiúval együtt. Akkor legalább tudod, hogy épségben hazaért, nincs pia, nincs narkó.
Abban igazuk van a többieknek, hogy attól még szexelhetnek, ha nem engeded. Inkább engedd meg és beszéld meg vele a védekezést.
25/27 anonim válasza:
Én ismerek olyan lányt akinek nem engedik meg, aztán pont ezt kompenzálva fűvel-fával lefekszik. Engedd meg ha a barátja megbízható.
26/27 anonim válasza:
tegnap 21:28:
És ha a barátja nem is ugyanabban a városban lakik?
27/27 anonim válasza:
Szerintem a mai lányok igen nagy része már túl van az első szexen 17 évesen, tehát értelme sok nem lenne, ha nem engednéd meg. Nem tudom mennyire komoly a lány, de gondolom ilyen korban már túl vagytok pár beszélgetésen. Én megengedném, legfőképpen ha ismerem a barátját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!