Megengedték, vagy megengeditek, hogy egy 17 éves lány a barátjánál aludjon, mondjuk egy hónapban 1-2x, de csak akkor ha koncertre mennek, és nem tud már éjjel hazajönni?
shimán. nekem is megengedte anyum. sőt, ha valami miatt ki voltam borulva, és érezte, h ő már nem segíthet, akkor tudta, h a barátomnál helyem, mert ő megvígasztal :)
szóval 17 éves kortól ez már teljesen elfogadható. pláne ha ismered a srácot, és tudod, h normális, vigyáz a lányodra, nem viszi bele hülyeségbe, és ismerik a védekezés fogalmát.
18multam, és 2 éve eggyütt vagyok a barátommal, és engem elengedtek anyumék, de csak azután miután megismerték a barátom(kb 1-2 honap után volt az eslö). mi már több mint fél éve majdnem h minden nap nála alszunk ugy h egyedül lakik,de ha nem náluk vagyunk akkor otthon alszunk és a szüleim is engednek itt is és ott is aludni, alényeg h tudják h hol vagyok!:)
sztem elengedheted
Én szivemből fogok szólni!
Én is 17éves vagyok nem sok idő múlva 18leszek!Több mint 3éve vagyok együtt a barátommal aki nagyon megbizható szeretjük egymást!De engem sajnos nem engednek se hogy itt és azt sem hogy ott aludjak pedig nem lenne rossz, mert igy csak néha füllentésel tudom elérni hogy ott legyek!És rossz hazudni pedig jól meg vagyunk anyával!
Remélem sikerült lelket önteni és elfogja engedni a lányát!
Nem tud haza menni?Én is mindig ezt mondtm anyumnak...
Van északai járat, és ha már barátja is van haza tudja kísérni!Ha nem kíséri akkor jobb ha fondorlatosan lebeszéled a fiúról.Amúgy meg inkább a fiú legyen nállatok ha megoldható mint a lányod máshol.
Engem 18éves koromig éjfélre haza rendelt anyám, most 30 vagyok akkor utáltam, de most egyet értek és amúgy megcsináltam a turpisságokat akkor is ha haza kellett mennem után...jobb ha szemelött van a leányzó, de ha túl szigorú vagy kijátsza a lehetőségeit úgyis.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!