Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megengedték, vagy megengeditek...

Megengedték, vagy megengeditek, hogy egy 17 éves lány a barátjánál aludjon, mondjuk egy hónapban 1-2x, de csak akkor ha koncertre mennek, és nem tud már éjjel hazajönni?

Figyelt kérdés
Féltem, de végül is már nem 14-15 éves. Éa tényleg nem tudna hazaérni... Vagy Ti szigorúbbak lennétek,és korainak tartanátok?
2010. ápr. 18. 20:05
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
88%

shimán. nekem is megengedte anyum. sőt, ha valami miatt ki voltam borulva, és érezte, h ő már nem segíthet, akkor tudta, h a barátomnál helyem, mert ő megvígasztal :)

szóval 17 éves kortól ez már teljesen elfogadható. pláne ha ismered a srácot, és tudod, h normális, vigyáz a lányodra, nem viszi bele hülyeségbe, és ismerik a védekezés fogalmát.

2010. ápr. 18. 20:35
 12/27 anonim ***** válasza:
90%

18multam, és 2 éve eggyütt vagyok a barátommal, és engem elengedtek anyumék, de csak azután miután megismerték a barátom(kb 1-2 honap után volt az eslö). mi már több mint fél éve majdnem h minden nap nála alszunk ugy h egyedül lakik,de ha nem náluk vagyunk akkor otthon alszunk és a szüleim is engednek itt is és ott is aludni, alényeg h tudják h hol vagyok!:)

sztem elengedheted

2010. ápr. 18. 20:38
 13/27 anonim ***** válasza:
86%
Nekem annakidején nem szóltak volna semmit, de valószínűleg azt gondolták volna, hogy nem helyes ez így. Mire nekem akkora lányom lesz valószínűleg liberálisabb lesz minden, de ha most lennék a te helyedben, akkor elengedném, hogy ott aludjon, de inkább örülnék ha nálunk aludnának ketten-ami persze az említett esetben nem lehetséges- de így mégiscsak elfogadhatóbb lenne számomra.
2010. ápr. 18. 20:39
 14/27 anonim ***** válasza:
100%
Inkább ott legyen mint ismeretlen helyen! Ha meg szeretkezni akarnak azt úgyis megtehetik bárhol, bármikor akárhogy tiltod meg félted. Attól hogy ott aludnak, vagy nálatok semmit nem változtat.
2010. ápr. 18. 20:46
 15/27 anonim válasza:
100%
Én 18 vagyok, és több mint 2 éve vagyok együtt a barátommal, de mivel anyámmal a kapcsolat katasztrofálisnak mondható,és meglehetősen konzervatív, ezért még csak at sem mondtam el h összejöttünk.Azóta se tudja, hogyha együttalszunk,(meg is ölne) és ezt sajnálom is, mert emiatt csak én alhatok nála, vagy ha anyám lemegy,max akkor itt. Engedd el, mert hazudni nem nehéz,csak tanulni kell,és kívánom h ne kerüljön ilyen helyzetbe mint én.
2010. ápr. 18. 20:55
 16/27 anonim ***** válasza:

Én szivemből fogok szólni!

Én is 17éves vagyok nem sok idő múlva 18leszek!Több mint 3éve vagyok együtt a barátommal aki nagyon megbizható szeretjük egymást!De engem sajnos nem engednek se hogy itt és azt sem hogy ott aludjak pedig nem lenne rossz, mert igy csak néha füllentésel tudom elérni hogy ott legyek!És rossz hazudni pedig jól meg vagyunk anyával!

Remélem sikerült lelket önteni és elfogja engedni a lányát!

2010. ápr. 18. 21:06
 17/27 anonim ***** válasza:
Én 18 vagyok, még szűz és 4 hónapja vagyunk együtt a barátommal. Nekem nem engedik a szüleim, hogy nála aludjak, sőt még ő se nálunk. :/
2010. ápr. 18. 21:06
 18/27 anonim ***** válasza:
Nekem 15 évesen is megengedték, hogy itt aludjon a barátom, de csak azért, mert nem voltam hülyegyerek, és tudták, hogy ha valakit itthon is bemutatok, akkor komolyan gondolom. Na meg persze ha megígértük, hogy nyitva marad az ajtó, és külön alszunk, akkor külön is aludtunk.:) Semmi baj nem lett belőle, azóta minden hétvégén együtt alszunk. Igazuk van az előttem szólóknak, ha egyebet akarnak, így is-úgy is megoldják! Így legalább tudod, hogy jó helyen van :)
2010. ápr. 18. 21:27
 19/27 anonim ***** válasza:
5%

Nem tud haza menni?Én is mindig ezt mondtm anyumnak...

Van északai járat, és ha már barátja is van haza tudja kísérni!Ha nem kíséri akkor jobb ha fondorlatosan lebeszéled a fiúról.Amúgy meg inkább a fiú legyen nállatok ha megoldható mint a lányod máshol.

Engem 18éves koromig éjfélre haza rendelt anyám, most 30 vagyok akkor utáltam, de most egyet értek és amúgy megcsináltam a turpisságokat akkor is ha haza kellett mennem után...jobb ha szemelött van a leányzó, de ha túl szigorú vagy kijátsza a lehetőségeit úgyis.

2010. ápr. 18. 21:28
 20/27 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó! Nem mindenki budapesti, nem mindenhol van éjszakai járat... Nem mellesleg, pesten is vannak olyan helyek, ahová nem téved éjszakai busz.
2010. ápr. 18. 21:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!