Megengedték, vagy megengeditek, hogy egy 17 éves lány a barátjánál aludjon, mondjuk egy hónapban 1-2x, de csak akkor ha koncertre mennek, és nem tud már éjjel hazajönni?
Én megengedném.
Szeretkezni tudnak máskor is, különben is már rég megtörtént az első, gondolom.
Legalább tudod, hol van, persze csak ha ismered a fiút.
Különben is, inkább üljön a busz/vonatmegállóban a reggeli elsőre várva egyedül? Vagy ne menjen koncertre?
17 éves, már nem kislány. Ha bízol benne, mert már bizonyított, és épp nincs büntetésben, akkor engedd nyugodtan. :)
Nem vagyok sokkal idősebb, és fiú is, de ha ismered a lány barátját, és megbízol benne, és tudod, hogy elég esze van, akkor nyugodtan engedd el szerintem. A korainak semmiképp nem tartom, pont abban a korban vannak.
22f
Pár hónap híjján 17 voltam, amikor összejöttem életem első nagy szerelmével. Anya sokáig nem engedte meg, h együtt aludjunk, bár mi tényleg csak aludtunk volna :) Aztán a féléves "évfordulónk" előtt elküldött nődokihoz, és megengedte az együttalvást :) Hozzáteszem, h pár alkalommal előtte már titokban aludtunk együtt (azt mondtam, h bulizni megyünk és máshol alszunk - érdekes, h így megengedte -, közben náluk aludtunk), és tényleg nem volt szex. Az volt a kifogása, h egy faluban lakunk, 20 percre egymástól, minek akarunk együtt aludni... hiába magyaráztam, h jó összebújva elaludni, felébredni együtt - erre megpróbálok emlékezni, ha lányom 17 lesz :)
Szóval, az első engedélyezett alvás után már minden hétvégén hol náluk, hol nálunk együtt aludhattunk.
Ha ismered a fiút, bízol benne - tehát nem vmi 2-3 hetes kapcsolatocska, akkor engedd meg neki nyugodtan.
Én 17 éves lány vagyok,ha számít a véleményem,tapasztalatom.
A barátommal én több,mint 1éve vagyok együtt,de 6-7éve ismerem már,anyuék is ismerik.Egyik hétvgén itt alszunk másikon ott,de nagy bizalommal enged el.Bármikot mehetek bulizni vagy koncertre.Bízik bennem és a páromban is.
Szóval,ha a lány megbízható,felelősségteljes,akkor ellehet engedni.A baártot érdemes megismerni előtte.Ha ilyen rosszalak lenne(Drog vagy ilyesmi)hát nem szívesen engedném el én se a gyerekem vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!