Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Az anyam nem takarít, igénytel...

Az anyam nem takarít, igénytelen már nagyon unom mit tegyek? 16/L

Figyelt kérdés

Az anyam sosem takarít ki normalisan.

Mondjuk mosogatni azt elszokott de több kárt csinál mint hasznot mert tiszta retek utána minden és nekem kell mindent megcsinalni utána.

A felmosasrol csak annyit hogy kikerüli a dolgokat és csak ott mos fel ahol kedve tartja.

Ma betelt nálam a pohár!oké hogy fáradt mert 12 órában dolgozik de akkor is mindent én csináljak?

Olyan undorito ez a nő már ki ndm bírom alni.

A másik az hogy igénytelen. A hónaljarol néha néha borotvalja le a szőrt , nyitott ajtóval fürdik és mindig ra nyitnak de ez nem erdekli. A véres betétet ott hagyja a wc mellet, már ott tartok hogy 20 percenkent nézem át a wc t hogy vajon hol van véres betét, van egy hely ahovs mindig betomi nrm tudom h ő e vagy a hugom de ennyire undorito hogy lehet valaki?

Undorodom tőle.

A hugom ugyanaz mint az anyám. Az itt felsoroltak nala is ugyanígy vannak.

Mit tegyek?

Mar enni nem tudom olyan hanyingerem van tőlük!

2016. júl. 27. 21:49
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
22%
Nagy làny vagy. Költözz el. Bentlakàsos iskola. Szülőknek is jobb lesz.
2016. júl. 27. 22:16
 12/19 anonim ***** válasza:
Beszéld meg vele
2016. júl. 27. 22:25
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem vagy hajlandó beszélni vele, vess magadra...Mit vársz tőlünk akkor?Beszéljem meg én anyáddal?
2016. júl. 27. 22:30
 14/19 anonim ***** válasza:
52%

"oké hogy fáradt mert 12 órában dolgozik de akkor is mindent én csináljak? "

Igen, nagy vagy, és most más dolgod nincs: takaríts, főzz.

2016. júl. 27. 22:34
 15/19 anonim ***** válasza:
91%

"Az apam is ugyan ilyen. Nyitott ajtóval hugyozik. Egymáshoz illenek."

XD Nálunk még ha szarik akkor is nyitva hagyja a wc ajtót:(

2016. júl. 27. 22:45
 16/19 anonim ***** válasza:
68%
Ez az otthonod szunet van tarts rendet es tisztasagot nagylany vagy
2016. júl. 27. 22:46
 17/19 anonim ***** válasza:
39%
Nem kéne így beszélned a családodról! Én megértem, hogy csalódott vagy és tudom, hogy senki nem vágyik ilyen szülőkre, meg testvérre sem, de ők a családod, és annyit megérdemelnek, hogy normálisabb hangnemben beszélj róluk. Az még érthető, hogy nem takarít valami sokat, ha tényleg 12 órákat dolgozik mindennap. Az én anyukám sem takarít itthon, de nincs belőle probléma, mert én megcsinálom. Nem egy nagy dolog... Viszont azt, hogy miért ilyen igénytelen, nem értem. Az én anyám meg is halna, ha 1 napig nem fürödhetne, vagy ha ezt nyitott ajtónál kéne tennie. Lehetséges, hogy mivel tudja hogy apukád sem valami igényes ember, elengedte magát és úgy gondolja, hogy így is jó neki. Ami valószínűleg igaz is, mert a leírtakból ítélve egyszer sem szólt neki apukád, hogy változtasson. Anyukámnak már nem lehet gyereke, szóval neki nincs is olyan problémája, amihez betétet kéne használnia. De, nem tudom meddig tartana kidobnia anyádnak ... Ne legyen már ennyire trehány. Mondd neki, hogy te majd takarítasz, viszont akkor legyen kissé igényesebb és változtasson a szokásain.
2016. júl. 27. 23:08
 18/19 anonim ***** válasza:
A takarításban való részvétel tényleg alap, de egyrészt a válaszolók szerint tényleg normális, hogy valaki szanaszét hagyja maga utána véres betétet?? Másrészt, oké édesanyád sokat dolgozik, nincs ideje/ereje takarítani. Mi a helyzet apáddal és a húgoddal? Ők mit csinálnak otthon?
2016. júl. 28. 15:18
 19/19 anonim ***** válasza:
72%
bocs, 18-as, de nagyon valószínű hogy nem igaz amit a kérdező ír, lehet hogy véletlen egyszer a szemetes mellé esett a hulladék, de nem valószínű, hogy igazat ír a dühös kérdező. (Ha egyáltalán az egész nem kamu...) aki 12 órát dolgozik, az nem ilyen gané ember. A kéredző kicsit kevesebbet nyomkodja a telefonját és takarítson.
2016. júl. 28. 15:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!