Az anyam nem takarít, igénytelen már nagyon unom mit tegyek? 16/L
Az anyam sosem takarít ki normalisan.
Mondjuk mosogatni azt elszokott de több kárt csinál mint hasznot mert tiszta retek utána minden és nekem kell mindent megcsinalni utána.
A felmosasrol csak annyit hogy kikerüli a dolgokat és csak ott mos fel ahol kedve tartja.
Ma betelt nálam a pohár!oké hogy fáradt mert 12 órában dolgozik de akkor is mindent én csináljak?
Olyan undorito ez a nő már ki ndm bírom alni.
A másik az hogy igénytelen. A hónaljarol néha néha borotvalja le a szőrt , nyitott ajtóval fürdik és mindig ra nyitnak de ez nem erdekli. A véres betétet ott hagyja a wc mellet, már ott tartok hogy 20 percenkent nézem át a wc t hogy vajon hol van véres betét, van egy hely ahovs mindig betomi nrm tudom h ő e vagy a hugom de ennyire undorito hogy lehet valaki?
Undorodom tőle.
A hugom ugyanaz mint az anyám. Az itt felsoroltak nala is ugyanígy vannak.
Mit tegyek?
Mar enni nem tudom olyan hanyingerem van tőlük!
Kedves 2:de attól még a használt betétet ki tudná dobni nem? Az nem olyan nagy dolog amiben elfárad...
Meg azért fürdésnél az ajtót is be tudná csukni..
Nem tart minket el!
Ma is meghaltunk ehen és meg is fogunk tizedikeig!
Engem nem érdekel mar semmi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!