Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Összességében nézve: szeretnek...

Összességében nézve: szeretnek téged a családtagjaid?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 15. 21:01
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%

Engem nem lehet nem szeretni! XD

Najó, igazából testvéreimmel és szüleimmel kijövök, habár nővéremmel elkerüljük egymást, de ha beszélünk, akkor jól elvagyunk... Fura a kapcsolatunk. Nagyszülők, szülők testvérei: kölcsönös az utálat, nem csak velem, hanem őket a szüleim és testvéreim is utálják. Más rokont nem ismerek, mert ott akkora volt az utálkozás, hogy soha nem is találkoztunk velük (testvéreim és én).

Szép kis család... :S

20/L

2010. ápr. 15. 21:30
 12/28 anonim ***** válasza:
100%
A keresztanyám nem szeret,ezt tudom is, érzem is, mert kinyílvánítja. nem is vagyunk jóban, mindig kavarja a sz**t mindenki hátamögött!
2010. ápr. 15. 21:31
 13/28 anonim ***** válasza:
100%
Igen.
2010. ápr. 15. 21:37
 14/28 anonim ***** válasza:
100%
Hááát... Szeretni szeretnek, csak nem kedvelnek:D Eléggé beszűkült látókörű a családom és csak a felszínt veszik észre és azt hiszik rólam, hogy egy hisztis, nyafogós, kaffogó, követelőző, önző, nem törődöm liba vagyok, csak mert a nagy kamasz korban tényleg ilyen voltam, de hát istenem, tiniként az ember elég elviselhetetlen. És ezt rám ragasztották és nem tudok kilépni belőle, holott már teljesen megváltoztam...
2010. ápr. 15. 21:39
 15/28 anonim ***** válasza:
100%

hát ez jó kérdés. szerintem hogyha valahol jó a kapcsolat, őszinteség van, ott nem igazán van szükség szerintem a szeretet szóra. mi különösképpen nem szoktuk mondani egymásra, se testvér, se szülők. nálunk úgy érzem ez természetes, hiszen ha valakinek problémája van, akkor elmondja a másiknak vagy épp mindenkinek, és közösen aggódunk, szurkolunk. ha valakinek a másikkal baja van azt is megmondja a szemébe, és olyankor kitör a családi balhé mert mindenki beleszól és mindenki elmondja a véleményét :D. tehát én ezt úgy gondolom, hogy nem feltétlen szükséges a szeretet szót mondani, hogyha látszik a családon hogy összetartó és a lelkünkben és érezzük ezt. amúgy engem úgy gondolom szeretnek :D

19/L

2010. ápr. 15. 21:42
 16/28 anonim ***** válasza:
100%

Jaj, hát imádnak :) és támogatnak ahogy tudnak, én is szeretem őket.

Ez szerintem természetes.

2010. ápr. 15. 21:59
 17/28 anonim ***** válasza:
100%

Szeretnek, de igazából csak a háttérben.

Az első mindigis a húgom volt. Barátoknál, családnál és mindenhol.

De azért azt nem tudnám mondani, hogy nem szeretnek, csak nem Annyira.

2010. ápr. 15. 22:08
 18/28 anonim ***** válasza:
100%
Városi nőként kerültem faluba. Én vagyok az egyetlen a családban, aki rúzst használ és aki festi a körmét. Ezzel nagyjából meg is mondtam mindent! Vagyis: soha nem fognak elfogadni, de engem ez nem zavar.
2010. ápr. 15. 22:15
 19/28 anonim ***** válasza:
100%
Igen!
2010. ápr. 15. 22:15
 20/28 anonim ***** válasza:

igen, nagyon!

Csak anyukám mondja néha, de a többieknél is érzem.

De nem is az a lényeg, hogy ki hányszor mondja. :)

2010. ápr. 15. 22:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!