Összességében nézve: szeretnek téged a családtagjaid?
Engem nem lehet nem szeretni! XD
Najó, igazából testvéreimmel és szüleimmel kijövök, habár nővéremmel elkerüljük egymást, de ha beszélünk, akkor jól elvagyunk... Fura a kapcsolatunk. Nagyszülők, szülők testvérei: kölcsönös az utálat, nem csak velem, hanem őket a szüleim és testvéreim is utálják. Más rokont nem ismerek, mert ott akkora volt az utálkozás, hogy soha nem is találkoztunk velük (testvéreim és én).
Szép kis család... :S
20/L
hát ez jó kérdés. szerintem hogyha valahol jó a kapcsolat, őszinteség van, ott nem igazán van szükség szerintem a szeretet szóra. mi különösképpen nem szoktuk mondani egymásra, se testvér, se szülők. nálunk úgy érzem ez természetes, hiszen ha valakinek problémája van, akkor elmondja a másiknak vagy épp mindenkinek, és közösen aggódunk, szurkolunk. ha valakinek a másikkal baja van azt is megmondja a szemébe, és olyankor kitör a családi balhé mert mindenki beleszól és mindenki elmondja a véleményét :D. tehát én ezt úgy gondolom, hogy nem feltétlen szükséges a szeretet szót mondani, hogyha látszik a családon hogy összetartó és a lelkünkben és érezzük ezt. amúgy engem úgy gondolom szeretnek :D
19/L
Jaj, hát imádnak :) és támogatnak ahogy tudnak, én is szeretem őket.
Ez szerintem természetes.
Szeretnek, de igazából csak a háttérben.
Az első mindigis a húgom volt. Barátoknál, családnál és mindenhol.
De azért azt nem tudnám mondani, hogy nem szeretnek, csak nem Annyira.
igen, nagyon!
Csak anyukám mondja néha, de a többieknél is érzem.
De nem is az a lényeg, hogy ki hányszor mondja. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!