Összességében nézve: szeretnek téged a családtagjaid?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 15. 21:01
1/28 anonim válasza:
Igen, engem szinte minden rokonom szeret :) Komolyan. (Legalábbis én úgy érzem)
2/28 anonim válasza:
szerencsére igen,és nagyon,mindig mondja anyum h nagyon szeretlek,mindennap,esténként apumnak mondom hogy jó éjt szeretlek vigyázz magadra holnap,sok lepkét :) és ugyanezt visszamondja:)
nagyon szeretem őket:)
7/28 anonim válasza:
Őszinte legyek, van akiben nem vagyok biztos, igaz ezek nem vérszrintiek csak kapcsolódtak a családhoz.
8/28 anonim válasza:
Egyálalán nem. Teljesen kikészít. Szüleimtől még egyszer sem hallottam, hogy szeretlek; puszi csak karácsonykor, szülinapkor, névnapkor..
10/28 anonim válasza:
Igen, nagyon, szerencsére. IGazán szerencsés vok. Pedig nem is érdemlem meg, nem is vagyok rá méltó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!