Szulni vagy dolgozni?
Ket kisgyerkocom van szeptemberbe kezdik az ovit egyszerre megvartak egymast.
Most munkakeresesbe vagyok de parom felvetette a 3.gyerek otletet...most koltozunk 2het mulva uj faluba... hat nem tudom... egyreszt a gyerekeknek is meg kell szokni az uj helyet kornyezetet meg egyeb d0lgok ezzel kapcsolatba... szerintetek?
Es ha a ferjed osszeesik a sok munka alatt?
Ott maradsz 3 gyerek munka nelkul
Ne sszulj inkabb eljetek
Nem értem. A férjed nem a családotok része (te írod, csak enni és aludni jár haza), miért akarnátok még egy gyereket? Persze megértem, hogy az elsőnél az ember nem tudhatja, hogy társa lesz-e a férje a gyerek körüli dolgokban vagy sem, de a másodiknál? És a harmadiknál?
Ő miért akar gyereket? Nem is lát titeket. Nem értem.
te tudod,hogy milyen apa, mennyire foglalkozik a gyerekkel. ha tényleg csak enni meg aludni jár haza,akkor szerintem sem kell három gyerek. ha utána visszamennél dolgozni,akkor mégis mi lenne? ki vinné őket suliba? ki maradna otthon velük ha betegek? nyári szünetben ki vigyázna rá? gondolom apuka sosem érne rá.. te meg ha rendes munkahelyet akarsz,akkor ott sem fogják tolerálni.
én nem vállalnék be harmadikat. oké, ad támogatást az állam. szuper. de ne legyünk már cigány mentalitásúak.. az a támogatás nem jelent annyit,hogy megérje miatta kiesned újabb három évig a munkából és később ne találj rendes melót a három pici gyerek miatt.
szerintem két gyerek bőven elég.
de nektek kell tudni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!