Szulni vagy dolgozni?
Ket kisgyerkocom van szeptemberbe kezdik az ovit egyszerre megvartak egymast.
Most munkakeresesbe vagyok de parom felvetette a 3.gyerek otletet...most koltozunk 2het mulva uj faluba... hat nem tudom... egyreszt a gyerekeknek is meg kell szokni az uj helyet kornyezetet meg egyeb d0lgok ezzel kapcsolatba... szerintetek?
Anyagilag hogy álltok?
A férjed jó apa, tényleg foglalkozik is a 2 gyerekkel, vagy majd mind a 3 rád marad?
De a lényeg: te mit szeretnél?
CSak van vmi elképzelésed. Hányat akartatok eredetileg?
Ha csak azért szülnél, h ne kelljen visszamenni dolgozni, akkor inkább ne tedd, az senkinek nem lesz jó.
Nem sokat van itthon dolgozik az apa.
. Hat en mennek is dolgozni meg nem tudom..tegnap tette fel a kerdest... anyagilag elvagyunk nem fenyuzes de ami kell az megvan...igaz ott a hitel is de mindig fizettuk szepen
És amikor otthon van, akkor minőségi időt tölt a gyerekekkel, vagy inkább csak lerendezi azzal, hogy mindenre ő biztosítja a pénzt?
Egyrészt később minden többe fog kerülni, másik oldalról viszont ott a sok-sok kedvezmény, pl. 100 ezres adókedvezmény, ingyen étkezés, ingyen tankönyv, stb. A nagycsaládosokat nagyon durván támogatják, véleményem szerint már túlzásba is viszi az állam. Szóval ami többlet kiadás lenne, az vissza is jönne.
De azt csak te érzed, hogy akarsz-e újra kisbabát, vagy sem.
Szerintem neked sem árt egy kis szünet a pelenkák és szoptatás világában. Adjatok egymásnak időt. Foglalkozzatok egymással. Élvezzétek, hogy ide jutottatok. Az első ovis év, ha nem voltak bölcsisek lehet nagyon megterhelő betegségek szempontjából; sokszor többet vannak otthon a kicsik, mint oviban. Azt gondolom, nem kell részletezni, hogyan állnak a munkáltatók a sorozatos tp-hez.
Na mindegy, várjatok még kicsit, ha a korotok is engedi. Egy-két év múlva is jöhet a kicsi, ha vágytok rá.
Nem a tamogatasok miatt szeretnenk meg gyereket
Altalaban csak enni es aludni jar haza 1 nap a szabad .
Munkaltato se nezi igen jo szemmel ha beteg a gyerek plane ha ketto is...de ha otthon vagyok meg egy gyerekkel akkor persze nem gond...nehez ez
Szerintem elég a két gyerek, már az is hatalmas felelősség és munka őket felnevelni addig amíg önellátóak lesznek.
Még csak most 4 éves körüliek a másikak is, hol lesznek még 15-20 évesek. Lehet még velük se fogtok bírni, nemhogy hárommal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!