Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szulni vagy dolgozni?

Szulni vagy dolgozni?

Figyelt kérdés

Ket kisgyerkocom van szeptemberbe kezdik az ovit egyszerre megvartak egymast.

Most munkakeresesbe vagyok de parom felvetette a 3.gyerek otletet...most koltozunk 2het mulva uj faluba... hat nem tudom... egyreszt a gyerekeknek is meg kell szokni az uj helyet kornyezetet meg egyeb d0lgok ezzel kapcsolatba... szerintetek?

2016. júl. 9. 20:16
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
93%

Anyagilag hogy álltok?

A férjed jó apa, tényleg foglalkozik is a 2 gyerekkel, vagy majd mind a 3 rád marad?

De a lényeg: te mit szeretnél?

CSak van vmi elképzelésed. Hányat akartatok eredetileg?

Ha csak azért szülnél, h ne kelljen visszamenni dolgozni, akkor inkább ne tedd, az senkinek nem lesz jó.

2016. júl. 9. 20:18
 2/16 A kérdező kommentje:

Nem sokat van itthon dolgozik az apa.

. Hat en mennek is dolgozni meg nem tudom..tegnap tette fel a kerdest... anyagilag elvagyunk nem fenyuzes de ami kell az megvan...igaz ott a hitel is de mindig fizettuk szepen

2016. júl. 9. 20:28
 3/16 anonim ***** válasza:
36%
Ilyen fontos kérdésben vadidegen véleménye érdekel? Én nem szülnék egy gyereket sem. Jobban szeretek uazgatni és a spontán dolgokat.
2016. júl. 9. 20:29
 4/16 anonim ***** válasza:
74%
Nem mi fogunk dönteni helyette, de azért ne húzasd már karóba, mert meg merte kérdezni más véleményét.
2016. júl. 9. 20:30
 5/16 anonim ***** válasza:
76%

És amikor otthon van, akkor minőségi időt tölt a gyerekekkel, vagy inkább csak lerendezi azzal, hogy mindenre ő biztosítja a pénzt?

Egyrészt később minden többe fog kerülni, másik oldalról viszont ott a sok-sok kedvezmény, pl. 100 ezres adókedvezmény, ingyen étkezés, ingyen tankönyv, stb. A nagycsaládosokat nagyon durván támogatják, véleményem szerint már túlzásba is viszi az állam. Szóval ami többlet kiadás lenne, az vissza is jönne.

De azt csak te érzed, hogy akarsz-e újra kisbabát, vagy sem.

2016. júl. 9. 20:33
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem neked sem árt egy kis szünet a pelenkák és szoptatás világában. Adjatok egymásnak időt. Foglalkozzatok egymással. Élvezzétek, hogy ide jutottatok. Az első ovis év, ha nem voltak bölcsisek lehet nagyon megterhelő betegségek szempontjából; sokszor többet vannak otthon a kicsik, mint oviban. Azt gondolom, nem kell részletezni, hogyan állnak a munkáltatók a sorozatos tp-hez.

Na mindegy, várjatok még kicsit, ha a korotok is engedi. Egy-két év múlva is jöhet a kicsi, ha vágytok rá.

2016. júl. 9. 20:52
 7/16 A kérdező kommentje:

Nem a tamogatasok miatt szeretnenk meg gyereket

Altalaban csak enni es aludni jar haza 1 nap a szabad .

Munkaltato se nezi igen jo szemmel ha beteg a gyerek plane ha ketto is...de ha otthon vagyok meg egy gyerekkel akkor persze nem gond...nehez ez

2016. júl. 9. 20:56
 8/16 anonim ***** válasza:
A munka mellett egyáltalán nem érveltél eddig, (csak a 3. baba mellett), ebből pedig arra következtetek, hogy inkább maradnál otthon szülni. Csakis te tudsz érdembeli döntést hozni, úgyhogy ha ezt szeretnéd, akkor ezt tedd.
2016. júl. 9. 21:01
 9/16 anonim ***** válasza:

Szerintem elég a két gyerek, már az is hatalmas felelősség és munka őket felnevelni addig amíg önellátóak lesznek.

Még csak most 4 éves körüliek a másikak is, hol lesznek még 15-20 évesek. Lehet még velük se fogtok bírni, nemhogy hárommal.

2016. júl. 9. 22:37
 10/16 anonim ***** válasza:
87%
Bocs, de ha férjed szinte csak aludni jár haza, akkor mi a fenének neki még egy gyerek? A mostaniakkal sem él családi életet, nem? Vagy esetleg nem dolgozza ki így is a lelkét, hogy azt a nem luxus szintet biztosítsa? Ilyen életmód mellett mi lesz veletek, ha lebetegszik?
2016. júl. 10. 06:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!