Hogyan segíthetek az unokaöccsének?
Figyelt kérdés
Ma megkeresett engem a.tesómék szomszédja,hogy szóljon milyen állapotok uralkodnak...mindennapi veszekedés..törnek.zúznak a.tesómék és a fiuk már tiszta lelki nyomorék...félve rohan át a.szomszédokhoz ha balhé van náluk...Mondta ,hogy vagy feljelenti a rendőrségen őket vagy szól a gyámügynek...azt tudom,hogy elég viharos tesómék házassága de arról eddig nem tudtam,hogy ilyen.lelki.terrorba van az unokaöcsém.Felhívtam a tesómat,hogy tudom mi folyik náluk és magamhoz venném a gyereket..lakhatna nálam ők meg úgy ölik egymást ahogy akarják csak a gyereket nézzék....azt tudni kell hogy az unokaöcsém nem.teljesen egészséges..van neki egy kis.mentális lemaradása...a sógornőmmel már 3 éve nem beszélek mert ő.klinikai eset..segítsetek én hogyan tudnám megoldani ezt a helyzetet..2016. júl. 6. 22:13
1/6 anonim válasza:
szemelyesen keresd fel oket ezugyben, hisz a telefont radteheti siman. mit mondott erre egyebkent? hogy reagalt?
en a helyedben a szemelyes talalkozo utan a gyamugyhoz fordulnek, es kervenyeznem a gyerek hozzam helyezeset ideiglenesen v veglegesen, ameddig az ugy meg nem oldodik. ne a testveredet sajnald, hogy elveszik a gyereket, hanem a gyereket, hogy ilyen legkorben van, ami tovabb ront a mentalis helyzeten.
2/6 A kérdező kommentje:
A tesóm és a felesége egy barom..nekik disznek van a gyerek így ezek után ezt gondolom...ha más megteszi a feljelentést akkor gondolom a gyámügy eltalál hozzám így is mint rokonhoz...??annyira telebeszélte az anyja a gyerek fejét ,hogy azt mondaná nem jön ide hozzánk..
2016. júl. 6. 22:24
3/6 A kérdező kommentje:
Tesóm meg se lepődött amit mondtam neki..azt mondta tőle jelentsék fel..eddig sose bántotta a gyereket de ha hazamegy nyakonveri őt is és az anyát is..nagyon problémás ak..
2016. júl. 6. 22:27
4/6 anonim válasza:
Szegény gyerek :(
"de ha hazamegy nyakonveri őt is és az anyát is."
és ez apa???
Egyébként hány éves a gyerek?
5/6 A kérdező kommentje:
18 lesz ...De enyhén autista..okos nagyon de nála naivitásba mutatkozik meg olyan 12 éves szinten van.. az anya se különb..ő.generálja a veszekedéseket egy igazi fúria aki csak a feszültséget szereti maga körül...és egy pénzéhes ribi...
2016. júl. 6. 23:19
6/6 anonim válasza:
a gyáműgynek mi köze egy 18 éveshez csak mert lelkileg nyomi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!