25-28 éves lányok! Mit értetek el eddig az életben? Diploma, munka, pasi, család téren.
Figyelt kérdés
2010. ápr. 14. 17:35
31/34 anonim válasza:
Sziasztok,egy férj,egy gyermek,egy diploma,egy alapfokú nyelvvizsga,jól fizető munkahely,autó és szerencsére nincs tartozás.Viszont egy nagy veszteség,édesapám halála.Azóta nem vagyok ugyanaz az ember.28/L
32/34 A kérdező kommentje:
Örülök, h majdnem mindenki ilyen szépen áll :) Akinek még hiányzik ez vagy az, annak sincs oka elkeseredni, elvégre fiatalok vagyunk még, előttünk az élet :)
2010. ápr. 15. 15:00
33/34 anonim válasza:
28 éves vagyok, van két szakmám, amikkel nem tudok itthon elhelyezkedni, egyetemet abbahagytam, de panaszra nincs okom, festményeimből, grafikáimból élek-tehát azt csinálom, amit igazán szeretek és amihez értek:) Ráadásul 8 hónapja megtaláltam a FÉRFIT, akit egész életemben kerestem:)
34/34 anonim válasza:
én 29 éves vagyok,van egy szakmám,dolgoztam is benne egy ideig,de rájöttem, nem ezt akarom.Ezért váltottam: most vagyok elsős egyetemen nappalin,a vágyott szakon :)
Albérletben lakom jelenleg egy barátnőmmel,de van egy örökölt lakásom is,amit most újítok fel,nemsokára kész :)
Barátom van 8 éve,akit szeretek.
Ennyi.Jól érzem magam,de várom már hogy meglegyen a diplomám és végre állandó kereset és biztos egszisztencia! És hogy azt csinálhassam egész életemben amit szeretek! Ennél nem kell több.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!