Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 25-28 éves lányok! Mit értetek...

25-28 éves lányok! Mit értetek el eddig az életben? Diploma, munka, pasi, család téren.

Figyelt kérdés
2010. ápr. 14. 17:35
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
100%

Saját házam és autóm van és egy rakat jogosítványom,érettségim,nyelvvizsgám.

A ház hiteles gyönyörű magánház.

Álmaim melóját fogom csinálni,ha vége a tanfolyamnak( 3-4 hónap múlva sofőr leszek végre) most van egy viszonylag biztos munkám,megélünk belőle.Vőlegényemmel nagyon boldogok vagyunk,ő babát szeretne,én várnék még legalább egy évet,amíg kész nincs a házam( otthonunk) végre teljesen és kicsit stabilabban élünk anyagilag.A Drágám munkanélküli,de semmi gond,pozitívan állunk mindenhez.Így is jó nagyon,sőt,többet vagyunk együtt és így még jobb is :-))

2010. ápr. 14. 18:03
 12/34 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek, aki válaszolt! Írjatok még!!
2010. ápr. 14. 18:07
 13/34 anonim ***** válasza:
85%
28 éves vagyok, van két diplomám, egy felsőfokú nyelvvizsgám. Munkahelyem van, most GYED-en vagyok. Férjnél vagyok, egy kislányunk van.
2010. ápr. 14. 18:11
 14/34 anonim ***** válasza:
100%
27 éves vagyok! Van egy csodálatos párom akit 14 éves korom óta ismerek hét éve a férjem. Van egy szép nagy családiházunk egy kis lakásunk két autónk. Van két diplomám jogász+közgazdász. hitelünk nincs! Hat hónapja születtek meg a hármas ikreink! Én vagyok a világon a legboldogabb:):)
2010. ápr. 14. 18:20
 15/34 anonim ***** válasza:
100%

25 évesen nem volt semmim: se férjem, mégcsak egy komolyabb kapcsolatom sem, se gyermekem, se autóm, se diplomám. Alulfizetett munkám érettségivel. 25 évesen kezdtem el a fősulit munka mellett 1989-ben, amikor "lejjebb vitték" az elvárási szintet az EU-hoz igazodva, és mellette intenzíven nyelvtanulás.

A végén munkanélküli is lettem. 28 évesen sikerült egy komplex, emelt szintű, szerintem nagyon nehéz nyelvvizsga, és a fősuli befejezése után sikerült egy másik alulfizetett állást találnom, amit viszont nagy kedvvel végeztem, a szakmai része miatt.

29 évesen vettem első autómat (12 évest), majd megismertem a férjem. Most 36 vagyok, van: felsőfokú végzettség, nyelvvizsga, férj, 1gyerek, 2 (viszonylag)új kocsink, már hitel nélküli ház (de nem részletezem: más megoldást kell keresnünk úgy, hogy ebben sajnos áll a pénzünk, úgy néz ki), férjemnek munkája. Gyermekem 34 évesen született, a többi felsorolt 30 évesen is megvolt...

2010. ápr. 14. 18:24
 16/34 anonim ***** válasza:
100%
28 éves vagyok, egyetemi diplomám van, közepesen jó munka. :) 12 éve együtt vagyok a férjemmel, most született a kisfiúnk. Családi házunk van és 3 autónk. (ebből 2-őt használunk)( a házon hitel van)
2010. ápr. 14. 18:25
 17/34 anonim ***** válasza:
100%

26 év.

Diploma nincs, 3 szakmám, egész jó állásom, fizum. 6 éve kapcsolatban, 4 éve menyasszony. :) Folyton tervezzük az esküvőt, de még nem jutottunk el a hivatalba.

Gyerek terén 1 méhenkívüli az "eredmény". Júniustól próbálkozhatunk újra.

Saját ház, autó. Hitel.

Boldog vagyok, kiegyensúlyozottan élek, már csak az aprónép hiányzik az életemből. Remélem, hamarosan az is jönni fog. :)

2010. ápr. 14. 18:32
 18/34 anonim ***** válasza:
100%
Én egyedülálló vagyok. Se férjem, se gyerekem. Van viszont egy ügyvédi irodám és elég sok ügyfelem, 28 évesen.
2010. ápr. 14. 18:32
 19/34 A kérdező kommentje:

"Gyerek terén 1 méhenkívüli az "eredmény". Júniustól próbálkozhatunk újra."

Leesett az állam. Dettó ugyanígy állunk mi is :( :(

2010. ápr. 14. 18:35
 20/34 anonim ***** válasza:
100%
Hát..én a többiekhez képest nem sokat értem el.27 leszek nyáron.Van egy szakmám,érettségim,munkahelyem.Albérletben élek a párommal,10 éve vagyunk együttBoldog vagyok. :D
2010. ápr. 14. 18:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!