25-28 éves lányok! Mit értetek el eddig az életben? Diploma, munka, pasi, család téren.
25 vagyok. Nincs diplomám, nincs szakmám,nincs férjem, sem barátom, nincs gyerekem, nincs házam, nincs autóm, nincs állásom, nincs önbecsülésem.
Légyszi lőjjetek főbe. Köszi.
20:04-es! attól még lehetsz nagyon értékes ember, és mindennek eljön az ideje! Ne add fel!
26 vagyok. Most diplomázom egyetemen. Félek, hogy találok-e normális melót így a válságban. Ha találok, lakást veszek hitelre (önerő megvan szülői segítséggel). Fél nyelvvizsga, másik fele nyárra ütemezve. Kocsi majd egyszer. Gyerek majd ha megteremtettem a szükséges anyagi jólétet, és ha találok egy társat, akivel jó.
Én 35 vagyok. 25-28 éves koromban volt férjem, 2 gyermekem, szüleim meghaltak, volt egy diplomám, állásom egy sárkány főnökkel, k9özepes fizetéssel és sok munkával, örökölt régi családi házban laktunk (most is), kocsi, két lakás (egyiket örököltem), 4 hektár föld, 6,5 millió hitel.
Mára nincs hitel, 4 gyerek és 25 ha föld van.
Boldog vagyok, de nagyon leterhelt.
Kicsit fiatalabb vagyok, mint a kérdésben megjelölt korosztály (24 leszek júliusban), de azért leírom :)
Stabil párkapcsolat (6 éve) a világ legszuperebb pasijával :) Diploma, két nyelvvizsga, jó munkahely (egy nagyvállalat vezérigazgatójának vagyok a személyi asszisztense), saját kocsi, saját ló, nuku hitel :) De azért össze kell húzni a nadrágszíjat, mert a házikónkat, ahol lakunk még be kell fejezni (egyelőre csak az alsó szint van kész). A következő 3-4 éves tervben pedig benne van egy picúr is :)
25 vagyok. Van férjem, lányom. Főiskolai diploma, egy közép nyelvvizsga.Most csinálom az kiegészítést egyetemire.
Saját ház (örökölt), most szeretnénk lecserélni, mert nem jó itt. Két autó. Nincs hitel.
25 leszek mindjárt.
Van egy diplomám, levelezőn végzem a másikat. Elég rossz munkám volt, azért végzem a másik egyetemet, hátha azzal többre megyek. Van egy csodálatos férjem, remélem, néhány napon belül a kisfiunk is megszületik! :)) Tegnap már azt hittem, itt az idő, de végül nem.
Lakáshitelünk van, kocsink nincs sajnos. Hosszú távú tervek között szerepel. Igaz, jogsim sincs.
Szerintem ügyesek vagytok! A tegnap 20.04-es kicsit más hozzáállással többet elérhetne, ha okulna mások válasza alapján, akár az enyémből. Még bármi lehet, jobb is, fel a fejjel!
tegnap 18.24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!