Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 25-28 éves lányok! Mit értetek...

25-28 éves lányok! Mit értetek el eddig az életben? Diploma, munka, pasi, család téren.

Figyelt kérdés
2010. ápr. 14. 17:35
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
95%

25 vagyok. Nincs diplomám, nincs szakmám,nincs férjem, sem barátom, nincs gyerekem, nincs házam, nincs autóm, nincs állásom, nincs önbecsülésem.

Légyszi lőjjetek főbe. Köszi.

2010. ápr. 14. 20:04
 22/34 anonim ***** válasza:
100%

20:04-es! attól még lehetsz nagyon értékes ember, és mindennek eljön az ideje! Ne add fel!

26 vagyok. Most diplomázom egyetemen. Félek, hogy találok-e normális melót így a válságban. Ha találok, lakást veszek hitelre (önerő megvan szülői segítséggel). Fél nyelvvizsga, másik fele nyárra ütemezve. Kocsi majd egyszer. Gyerek majd ha megteremtettem a szükséges anyagi jólétet, és ha találok egy társat, akivel jó.

2010. ápr. 14. 20:15
 23/34 anonim ***** válasza:
100%

Én 35 vagyok. 25-28 éves koromban volt férjem, 2 gyermekem, szüleim meghaltak, volt egy diplomám, állásom egy sárkány főnökkel, k9özepes fizetéssel és sok munkával, örökölt régi családi házban laktunk (most is), kocsi, két lakás (egyiket örököltem), 4 hektár föld, 6,5 millió hitel.

Mára nincs hitel, 4 gyerek és 25 ha föld van.

Boldog vagyok, de nagyon leterhelt.

2010. ápr. 15. 00:54
 24/34 anonim ***** válasza:
74%

Kicsit fiatalabb vagyok, mint a kérdésben megjelölt korosztály (24 leszek júliusban), de azért leírom :)

Stabil párkapcsolat (6 éve) a világ legszuperebb pasijával :) Diploma, két nyelvvizsga, jó munkahely (egy nagyvállalat vezérigazgatójának vagyok a személyi asszisztense), saját kocsi, saját ló, nuku hitel :) De azért össze kell húzni a nadrágszíjat, mert a házikónkat, ahol lakunk még be kell fejezni (egyelőre csak az alsó szint van kész). A következő 3-4 éves tervben pedig benne van egy picúr is :)

2010. ápr. 15. 08:19
 25/34 anonim ***** válasza:
100%
28 multam, van diplomam, egy jol fizetett allasom, szereto ferjem, sajat lakasunk, autonk, adossagunk nincs, dolgozunk rajta, hogy gyerekunk legyen es azonkivul meg van sok-sok almom, amit akaraterovel es kitartassal teljesiteni is fogok, ha a jo Isten is ugy akarja.
2010. ápr. 15. 08:34
 26/34 anonim ***** válasza:
100%
27 éves vagyok, diploma, viszonylag jó állás, egy tündéri férj, és egy saját családi ház hitel nélkül.
2010. ápr. 15. 09:14
 27/34 anonim ***** válasza:
100%

25 vagyok. Van férjem, lányom. Főiskolai diploma, egy közép nyelvvizsga.Most csinálom az kiegészítést egyetemire.

Saját ház (örökölt), most szeretnénk lecserélni, mert nem jó itt. Két autó. Nincs hitel.

2010. ápr. 15. 10:14
 28/34 anonim ***** válasza:
66%

25 leszek mindjárt.

Van egy diplomám, levelezőn végzem a másikat. Elég rossz munkám volt, azért végzem a másik egyetemet, hátha azzal többre megyek. Van egy csodálatos férjem, remélem, néhány napon belül a kisfiunk is megszületik! :)) Tegnap már azt hittem, itt az idő, de végül nem.

Lakáshitelünk van, kocsink nincs sajnos. Hosszú távú tervek között szerepel. Igaz, jogsim sincs.

2010. ápr. 15. 10:33
 29/34 anonim ***** válasza:
100%
26 éves vagyok, van érettségim , szakmám (amit nem igazán használok), angol középfokú nyelvvizsgám, egy munkahelyem, ahol csak decemberig alkalmaznak 6 órásban, utána nem tudom mi lesz. A szüleimmel élek, de van egy barátom, aki egyedül neveli a gyerekeit, sokat vagyok velük is. Ők albiznak, és fogalmunk sincs mit hoz a jövő, de próbálunk pozitívan hozzáállni a dolgokhoz. Ezért mindig csak rövid távra tervezünk.
2010. ápr. 15. 10:34
 30/34 anonim ***** válasza:
75%

Szerintem ügyesek vagytok! A tegnap 20.04-es kicsit más hozzáállással többet elérhetne, ha okulna mások válasza alapján, akár az enyémből. Még bármi lehet, jobb is, fel a fejjel!

tegnap 18.24

2010. ápr. 15. 11:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!