Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem megy az idegeitekre ez az...

Nem megy az idegeitekre ez az állandó spórolás?

Figyelt kérdés
Gyerekesek,hogy oldjátok meg,hogy jusson játékra,biciglire?
2010. ápr. 14. 10:44
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
61%

De.

Spórolni sajnos nem tudok. Illetve minimális, azt is úgy, hogy bekasszírozzák. életbizt. megtakarítással.

Hitel, számlák.

Fodrász, kozmetikus, álom.

Ruhák a régiek. Gyerekeknek turiból. Úgy oldom meg, ha valami nagy is rájuk, de várhatóan jó lesz (évszak) és jó minőségű, akkor megveszem.

Szerencsére még tudja a kicsi hordani a nagy kinőtt ruháját, játékok is maradnak. Szerencsére soha nem követelőznek, semmiért.

Újságot, nekik, mesekönyvet muszáj kiszorítani.

Kajára nem sok megy el, bár így is sok a pazarlás, maradék.

2010. ápr. 14. 11:26
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem,mert megszoktam,és szeretek is spórolni:) Bosszant,ha valamit megveszek,és máshol meglátom olcsóbban.Azt hiszem,én akkor is spórolnék, ha szórhatnám,ez van.
2010. ápr. 14. 11:43
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Én azon akadok ki teljesen, hogy próbála z ember spórolni, aztán megjön a pénz és mire feladok mindent és elmegyek a legszükségesebbeket bevásárolni, addig nem is marad pénz. Akkor miből is spóroljak vagy miből tegyek félre? Aztán a férjem is kap pénzt, abból élünk a hónap további részében, tankoljuk a kocsit, vesszük a gyereknek a szükséges dolgokat és már nincs pofám kérni a páromtól egy pár cipőre, hogy ne kelljen csizmában Á

járnom április közepén.

Ááá, ez hihetetlen világ!

2010. ápr. 14. 12:24
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem is túl régen az agyamra ment. Viszont van egy óriási előnye. Sokkal tudatosabban, megfontoltabban vásárolok, tízszer és átgondolom, mire költök. Megtanultam mérlegelni, dönteni és nemet mondani. Rájöttem, hogy az olcsóbb is lehet jó, viszont az ellenkezőjét is megtapasztaltam, van amikor meg kell venni inkább a drágábbat, mert hosszabb távon kifizetődőbb. És nagyon megbecsülöm, amire végre sikerül összespórolnom a pénzt. Szóval a válságnak is meg van a maga előnye...:)
2010. ápr. 14. 13:02
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Én is nagyon utálom,hogy mindig spórolnom kell,régen még volt miért-így el tudtunk menni moziba,színházba,kosármeccsre vagy nyaralni,de most már egyre kevesebbszer tudunk valahová eljutni.És mellette még a gyerekeknek sem mindent tudok megvenni,amit szeretnék...
2010. ápr. 14. 14:02
 16/18 anonim ***** válasza:
83%
Én még csak 17 vagyok, de nagyon szeretek spórolni. Képes vagyok 1 órán keresztül azon állni a boltban és gondolkodni, hogy 2 termék közül melyiket vegyem meg, mert mindenképpen spórolni akarok. Néha (sőt, állandóan) arra gondolok, hogy milyen jó lenne, ha több pénzem lenne, de tudom, hogy akkor is ugyanígy spórolnék, ha milliomos lennék.
2010. ápr. 14. 14:03
 17/18 anonim ***** válasza:
51%
Sziasztok! A gazdasági válság ránk is hatott, amiből én sokat tanultam, mostmár nézem az árakat, akciókat, nem veszek feleslegesen tucatnyi ruhát, megtanultam spórolni.Persze a minőség még mindig fontos, de pl. a luxuscipők helyett, már max. 20ezres olasz topánkákat veszek, és az éttermi vacsorák helyett megtanultam főzni. Egészen jól megy. :)
2010. ápr. 14. 16:53
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
en se szeretek sporolni, DE! szerintem a valsagok ramutatnak, hogy milyen sok felesleges sz@rt veszunk altalaban, plusz egy csomo "ingyen" dolgot ujra felfedezunk. Kevesebb cucc, kevesebb szemet, tisztabb bolygo. Gondolkozzunk pozitivan :)
2010. ápr. 14. 23:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!