Hogyan szokjak le a dohányzásról?
Figyelt kérdés
Nem mondom h Aktiv dohányos volnék mivel hetente 1dobozzal szivok el...Mégis közel 7 éve szivogatom és érzem h árt...Már töbször megprobáltam letenni de aztán valami közbe jön és megint a cigi után nyulok...legtöbbször amikor ideges vagyok ak szoktam többet elszivni...tapasztalatok?ki h probálkozot?cs ne a pszichologusokat emlegessétek,légyszi...2010. ápr. 14. 07:47
11/11 anonim válasza:
Egyedül akaraterő kérdése.Úgy még senkit sem láttam leszokni,hogy akkor ma csak egy vagy kettőt szívok,nem,csak úgy megy ha azt mondod,hogy többet nem gyújtok rá.Egyébként nem olyan vészes az a heti egy doboz,másrészt én azt tapasztaltam,ha naponta iszol tejet,akkor nem kívánod annyira.De ez csak egyéni tapasztalat. (: 19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!