Mit gondolsz a távkapcsolatokról? Meddig (mikor) működik, mikor nem? A rokonaink (barátaink) ránk húzták a vizes lepedőt pedig nem kéne. Szerintem
Én úgy gondolom, hogy két érett ember, aki bízik a másikban, aki kész arra, hogy felelős döntéseket hozzon, aki képes feltétel nélkül szeretni elég érett a távkapcsolatra. Én még fiatal vagyok (2o leszek) de azt hiszem a fentiek jellemzik a kapcsolatomat a párommal. Két évet voltunk együtt egy helységen belül, utána külön utakra kerültünk egyetem miatt. (A szakok miatt nem kerülhettünk egy városba, nem akartuk, hogy bármelyikünk is "feláldozza" a gyerekkori álmait). Így elengedtük egymást, ha visszatér "örökre az enyém marad"-alapon...Két hetente, max. 3 hetente találkozunk. Semmiféle negatív tapasztalatom nincsen a távkapcsolatban, azon kívül, hogy néha kiborít a hiánya...soha nem kételkedtem a bizalmában, nem vagyok féltékeny...fölöslegesen nem vitázunk, a nézeteltéréseket hétvégénként tisztázzuk ha találkozunk. Megtanultunk bocsánatot kérni...elfogadjuk ha a másik nem ér rá éppen. HA időnk van "együtt" sétálunk úgy hogy mindketten elmegyünk egy parkba, közben telefonálunk. Sokat beszélgetünk, de nem csüngünk egymáson. Mindkettőnknek van elfoglaltsága amiből nincs probléma...Barátokkal töltött időkért nincsen cirkusz és még sorolhatnám.
Barátok, rokonok állandó jelleggel fikáznak, hogy minek ez nekünk? És hogy miért kell ennyire komolyan venni és miért nem "élünk"? (ez a legsüketebb kérdés....) meg, hogy miért "kínlódunk"? Nekem ez nem kínlódás...vagyis tudom, hogy a most befektetett energiának gyümölcse lesz. Én sem távkapcsolatban képzelem el az életemet, de egy ideig most ez van... Ha nekünk jó mások akinek nem jött be miért kommentál? Annyira nem értem az embereket...Mi nem hisztizünk, nem féltékenykedünk, nem lépünk félre, miért van ránk húzva a vizes lepedő mégis??? Vélemény?
2o:22
Köszönöm:) És örvendek, hogy Nektek összejött:)
Remélem nekünk is összejön és hamarosan összeköltözhetünk:)
én is úgy érzem a távkapcsolat megerősítette bennünk azt, ami eddig is erős volt...:)
Szia!
Nagyon sok választ kaptál, én ezeket nem olvastam el, csak leírom a mi történetünket.
Amikor megismerkedtünk én 20 éves voltam a párom 21. Ő akkor 200 km-re dolgozott, és volt, hogy csak 2-3 hetente tudott hazajönni. Ez 1997-ben volt, amikor is még nem volt mobilunk, és vezetékes telefonunk sem volt. Leveleztünk. 1 év után hazaköltözött, itthon dolgozott 3 hónapig, aztán elment kamionozni. Megint 2-3 hetente találkoztunk. Pár év múlva abbahagyta és itthon keresett munkát. Szépen lassan felépítkeztünk, megszületett a kisfiunk, és élünk boldogan.
Nemrég beszélgettünk a kapcsolatunk kezdetéről, és arra jutottunk, hogyha akkor fiatalon sülve-főve együtt vagyunk, lehet hogy meg sem értük volna az 1 évfordulónkat. Egymás szerelmében és hűségében soha nem kételkedtünk, és örültünk azoknak az óráknak, napoknak amikor együtt lehettünk.
Sok sikert Nektek!
Köszi:) Az utóbbi válaszokat:)
Nekünk rengeteg közös élményünk volt, az elmúlt 2 évben. De az elmúlt egy évről (majdnem) se m panaszkodhatok:)
És már csak két év:P :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!