Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi a véleményetek a távkapcsol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek a távkapcsolatokról?

Figyelt kérdés
2011. febr. 9. 15:06
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

nem működnek, fél éven belül elhidegülnek a felek egymástól, akárki akármit mond.

Miért?

mert minden szerelem elmúlik.

2011. febr. 9. 15:09
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
függ a távolságtól.. saját tapasztalat: a 200 km az sok. max 0,5-1 évig működik
2011. febr. 9. 15:09
 3/10 anonim ***** válasza:
70%
Akibe szerelmes vagyok mellettem lakik s 3 éve él távkapcsolatban 3OOOkm re ... múlt hétvégén feküdtem le velem mert hiánya volt ,nagy szar a távkapcsolat...
2011. febr. 9. 15:11
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Igen, egy ideig áthidalható, de úgyis lesz valami gond ami miatt tönkremegy általában. Ahhoz, hogy ne menjen tönkre, irdatlan nagy, IGAZÁN ŐSZINTE szerelem kell, ami valljuk be, ritka.
2011. febr. 9. 15:12
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Manapság,nem működhet hosszútávon..Úgyis vége lesz.
2011. febr. 9. 15:19
 6/10 anonim ***** válasza:
Mi 1 évig voltunk távkapcsolatban, 270 km. Utána összeköltöztünk, azóta is együtt élünk :)
2011. febr. 9. 15:52
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Csak annyit írok le: Amit nem neveznek távkapcsolatnak azok is tönkremehetnek. Szóval minden két emberen múlik nem pedig távolságon.
2011. febr. 9. 18:05
 8/10 anonim ***** válasza:
szerintem rövid ideig működhet,de hosszu távon sajnos nem.
2011. febr. 9. 19:17
 9/10 anonim ***** válasza:
Boldogan, vita és féltékenység mentesen vagyok egy távkapcsolatba már elég rég óta.Itt azon múlik, hogy mennyire bíztok meg egymásban, és hogy tényleg kitartóak vagytok-e. Mi minden hétvégén tudunk általában találkozni, de előfordul, hogy egyszer-kétszer nem jön össze pénzhiány, agy egyéb dolog miatt. Minden hétköznap este melóból, fáradtan hazatérve leülünk mindketten a gép elé, és ha nem is sokáig, de webcamozunk. Addig is látjuk egymást, és órákat beszélünk telefonon is. :) Szerintem semmi gond nincs a távkapcsolattal, de mivel már én elég régen benne vagyok, fontolgatom hogy hozzáköltözöm. :)
2011. febr. 10. 14:27
 10/10 anonim válasza:
Nekem tetszik , mivel nekem kell ennyi szabadság , nekem elég a hétvégi találkozó is
2011. febr. 14. 21:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!