Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek a távkapcsolatokról?
nálatok azért ez megoldható mert amint kezdődik az egyetem 1 városba lesztek, csak a nyarat kell kibirni. Amúgy meg szerintem ez hosszú távon kivitelezhetetlen, mert borzalmas ha nem tudsz bármikor a szerelmeddel lenni, nem tudod megosztani vele az örömödet, fájdalamadat, csak hetente pár órára. Szerintem az ilyet nem is lehet kapcsolatnak nevezni, mert nincsenek igazi közös élmények, tapasztalatok. ALig akad valami. Hiába mondják a felek, hogy milyen jól kijönnek egymással, ha alig találkoznak. Az alatt a rövid idő alatt mindenki a legjobb arcát mutatja, de lehet, hogy már rég egymás agyára mentek volna, ha napona-2 naponta találkoznának... Hiába vannak együtt távkapcsolatba már 1 éve, ha a találkozásaik alacsony száma miatt olyan mintha csak 1 hónapja lennének együtt.
Szerintem a távkapcsolat= alkalmi kapcsolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!