Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen tragédiákkal van tele...

Milyen tragédiákkal van tele az életed?

Figyelt kérdés
Mi motivál, hogy tovább küzdj?
2016. jún. 21. 17:54
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Apum alkoholista volt, a gyermekkorom kész pokolként telt, eladósodtunk,( apum vett fel hiteleket anyu hátamögött) elvesztettük a házat, minden nap hajnalig tartó veszekedések, apum próbált meggyógyulni de mindig visszaesett, tucadszor volt korházba, elvonókon stb. 16 éves voltam amikor meghalt.. elötte is utána is anyukámnak voltak öngyilkossági kisérletei mert nem tudta elviselni, hogy volt amit kemény munkával megkeresett azt apám egyből eltüntette, elmenni meg nem tudtunk sehova se tőle... anyám, akitől egy csepp szeretetet nem kaptam, vagyis inkább nem fejezte ki, simán otthagyott volna, szóval senkire nem tudtam támaszkodni.(mármint megölte volna magát) suliba piszkáltak a kinézetem miatt, (régi ruhákba jártam) mindig megtaláltak, az is terror volt. Otthon se szerettem lenni, de suliba se. Apám halála után egyedűl maradtunk anyuval, de akkor is volt kb 2 öngyilkossági kisérlete, valamint jó párszor felemlegette, hogy bárcsak mennék apám után... a sok adósság miatt mindig mashová kellett költöznünk, ezèrt(igazi) barátaim se voltak nagyon. A halála után egy többmilliós tartozás került a nyakamba, amit miután nagykorú lettem elkellett kezdenem törleszteni. Hogy mi motivál? Nem tudom. Talán az, hogy gyermekkoromtól sóvárogtam a boldogságra, ès amikor egy picit néha megízleltem hogy milyen, vágytam utána. Eldöntöttem, hogy nem adom fel akármi is történjen, mert tudom hogy az élet nem könnyű, de hiszem, hogy nekem is kijár. Ha olyan sok ember boldog lehet, akkor miért pont én ne? Ma már a 20-as éveimet taposom és úgy érzem jó irányba haladok. Tisztába vagyok vele, hogy még lesznek nehéz pillanatok amik majd próbára tesznek, de ez az élet rendje. Semmi sincs ingyen, ès a jó dolgokért tényleg küzdeni kell. (Persze néhány ember előnnyel indul az életben, de kit érdekel, legalább többet tapasztalok, erősebb leszek.)
2016. jún. 27. 19:42
 22/23 anonim ***** válasza:
Az anyám elhagyott ovis koromban,mist egy drogos ember aki az utcán èl. Ap1m szint úgy. 2 tesóm nevelőintètetben van,egyik nevelőszülőknél. Mamám rákos. Èn unokatesómnál lakom,ahol még èn vagyok mindig a rossz... 14/l
2016. jún. 27. 20:10
 23/23 anonim ***** válasza:

Bevonták a jogsimat egy hülyeség miatt.

Buktam 5 milliót, mert megbíztam valakiben.

Motivál: a céljaim, a szüleim, a legjobb barátom, a bionyitási vágy azoknak akik bukni akarnak látni. De nem fognak. 23 évesen elértem annyit, amit sokan 40 éves korulra sem.

2016. jún. 27. 23:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!