Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen tragédiákkal van tele...

Milyen tragédiákkal van tele az életed?

Figyelt kérdés
Mi motivál, hogy tovább küzdj?
2016. jún. 21. 17:54
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
66%
Najó, nyálasan, és szánalmasan fog hangzani, de az ,hogy elérjem az álmom. Nekem nagyon fontos, és sok múlhat ezen.
2016. jún. 22. 16:57
 12/23 anonim ***** válasza:
98%
Ott kellett hagynom a középiskolát az utolsó félévben mert nem volt a szüleimnek munkájuk és nem tudtunk gyakorlatilag már a bérletemet sem megvenni, sem reggeli sem ruha semmi, kikapcsolták a vizet, áramot... Nagyon sokat sírtam próbáltam munkát találni de nekem sem sikerült. Mára letettem az érettségit és a szüleimnek és nekem is lett munkahelyem már külön élek a párommal és van egy 2 éves kislányom ami hatalmas dopping. Sosem felejtem el milyen volt éhezni és nélkülözni, megbecsülök mindent. Sőt a kislányomnak havonta pakolok félre pénzt ha néha csak 2000ft-ot is de gyűjtöm neki hogy 25 éves korára legyen egy induló tőkéje akár egy kis lakásra. Imádom a páromat is aki a másik felem, boldogok vagyunk! :)
2016. jún. 22. 20:19
 13/23 anonim ***** válasza:
80%
Évek óta hiába várjuk, hogy gyermekünk szülessen. Sikerülni fog egyszer, és a kezünkben tarthatjuk majd. Leginkább ez motivál. :-)
2016. jún. 23. 09:49
 14/23 anonim ***** válasza:
74%

A családomban mindenki kétszínű, hazudozik, és szart kever.

Tavaly belecsúsztam egy szakítás miatt mély depresszióba, majdnem 1 évig éltem gyógyszereken, mert képtelen voltam enni és aludni.

Most a családom egy része csúnyán alám próbál vágni.

Mi motivál, hogy tovább küzdjek?

A 6 éves lányom, valamint szeptemberben ismertem meg a párom, akivel most a közös gyerekünket várjuk.

2016. jún. 26. 20:30
 15/23 anonim ***** válasza:
73%

Elvesztettem édesapámat, a legjobb barátom, és tanácsadómat. Az akkori párom megcsalt, megvert, és borzalmas szakítás lett a vége. A következő barátomban is óriásit csalódtam, nála jobban nem fogok senkit szeretni. Hatalmasat fordult az életem, az akkori személyiségemhez képest visszatértem a régi önmagamhoz, ami szerintem előny, mások szerint nem.

Kihalt belőlem a szerelem, alkoholista lettem, és öncsonkításba kezdtem.

Végül megtaláltam azt, aki miatt újra a jövőbe néztem, bár nem szeretem úgy, mint az előző páromat. Viszont igyekszem megbecsülni, és mindent megadni neki, ami tőlem telik.

Immár motivál anyum, és a kutyám, illetve a párom is. Vannak terveim, pár olyan, amire mások azt mondják őrültség. Én viszont tudom, hogy meg tudom csinálni, és reménykedem, hogy apum büszke lenne rám.

2016. jún. 26. 21:58
 16/23 anonim ***** válasza:
50%

Számomra eléggé tragikus, hogy itt a Gyakorin mennyi buta és rosszindulatú ember van.

...és nem fogynak el évek óta!

2016. jún. 26. 23:13
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
13 éves voltam amikor meghalt az édesanyàm.Onnantól kezdve mostam főztem takarítottan 3 férfira(apàm plusz 2 bàtyàm)soha nem volt ruhàm cipőm,éheztem mert apàm inni kezdett.Első hàzassàgom vàlàssal végződött.Most hogy boldog lehetnék a férjemmel és 3 gyermekemmel kiderült hogy a legkisebb gyermekem gyógyíthatatlan beteg.....
2016. jún. 27. 03:33
 18/23 anonim ***** válasza:
84%

Ha már mindenki kiönti a lelkét és úgyis anonim... A szüleim elváltak, egy életen át küzdöttem azzal, hogy a tesóm nem tudja, hogy ki az igazi apja, az én apámat gondolja azzal, 13 évesen szembesültem azzal, hogy bár apám él, mégsincs mellettem, nem szeret, mert lány vagyok és nem érdekli mi van velem. Aztán szembesültem azzal, hogy apám rákos, de senki nem mondd semmit, aztán belekerültem egy rossz kapcsolatba, a volt párom folyamatosan megalázott, megcsalt és vert is, de családi gondok miatt ő volt az egyetlen támaszom, aztán amikor meghalt az apám és igazán szükségem lett volna rá, egész egyszerűen elment és megcsalt még egyszer. Ezután még fél évig együtt voltunk, teljesen padlóra tett a kapcsolat, öngyilkos akartam lenni, egyszerűen fel akartam adni az életet és pluszban még le sem szált rólam a srác. Mindez 15 évesen (a megcsalás tényleges megcsalás, szex, a srác idősebb nálam). Elég hamar fel kellett nőnöm, cigiztem és vagdostam magam, anorexiás lettem és drogokhoz is volt közöm. Ezután kórházba kerültem, pszichiáter kezdett kezelni és elkezdtem látni az alagút végét. Megismertem egy srácot, mindenben megértett, támogatott, türelmes volt, egyszerűen tökéletes, de mint minden jónak, ennek is vége szakadt. A barátom öngyilkos lett. Nem értettem, magamat okoltam és megint teljesen padlóra kerültem, aztán kiderült, hogy rákos volt és ezért ölte meg magát, de ez kicsit sem segített. Rossz társaságba keveredtem és újra jött a régi történet, elvonó, psziciáterek és egy véget nem érő rémálom. Időközben betöltöttem a 18-at, de ezek a sebek talán már sosem fognak begyógyulni, legalábbis én nem így érzem.

Hogy mi tart életben? Furcsán hangzik, de a háziállataim. Van 3 cicám és egy gyönyörű kutyám. Amikor a sarokban sírok és öngyilkos akarok lenni odajön, rámnéz és hozzám bújik, tudom, hogy nekik többé nem lenne helyük a világban és nem lenne szívem őket itthagyni, mert tudom, hogy nekik is ugyanolyan rossz lenne engem elveszíteni, mint nekem az apukámat vagy a barátomat, ezt pedig nem kívánom senkinek, ők is érző lelkek.

2016. jún. 27. 03:36
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
Az én életem 2 év alatt a tündér meséből, pokoli rémálom lett. Boldog házasságban éltem, mindenünk megvolt. Gyereket terveztünk. Saját házat vásároltunk, szépen az igényeinknek megfelelően kialakítottuk. Sikerült is a baba, nagyon boldogok voltunk mind a ketten. Meg persze az egész család. 18. hétben voltam amikor a párom elvitt a kórházba a kötelező vizsgálatokra. Amikor engem kitett a kórháznál ő ment a munkahelyére. Sajnos nem ért oda, egy kamionos elaludt, és pont az én férjemmel karambolozott. A helyszínen meghalt. Depressziós voltam, rengeteget sírtam. Bezárkóztam a szobába csak sírni tudtam. Olyan fájdalmaim voltak amit még soha nem éreztem. 20. hétnél meg szakították a terhességet, mert sajnos már nem vert a kicsi szíve. Az orvos szerint a stressz, vezetett idáig. Ennek már bő 2 éve. Még mindig nem tettem túl magam a helyzeten. Lehet míg élek nem is fogom. Eladtam a közös házunkat, felmondtam a munkahelyemen. És jelenleg azon vagyok, hogy egy régi álmomat megvalósítsam. Úgy néz ki, hogy lassan sikerül is. Itt élek kint Ausztráliába, szeretnék végleg letelepedni.
2016. jún. 27. 10:41
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

Marinet, tegnap még 22 éves voltál. Nagy kamu vagy.

http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__nok-egeszsege__78984..

2016. jún. 27. 17:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!