Nagyon pofátlan dolog lelépni családi összejövetelről lelkizni?
5 hónapos a kisebbik gyerekünk és kicsit összecsapnak fejünk felett a hullámok.
Szombaton megyünk családon beül szülinapot ünnepelni. Arra gondoltam, hogy az ebéd, köszöntés és kis beszélgetés után lelépnénk 1 órára a férjemmel. Csak kicsit beszélgetni, lelkizni, sétálni, csak ülni egy padon egymáshoz bújva...
Ti mit szólnátok a többi vendég, az ünnepelt helyében?
Kérdező, ne légy már hülye!
Már nem azért, amiért itt téged lehülyéztek az okosok :)
Vedd fel szépen a telefont, és kérdezd meg az érintetteket, mit szólnának az ötletedhez.
Majd ők eldöntik, hogy pofátlannak tartják-e, másoknak semmi közük ehhez.
Én pl. nem látok semmi kivetnivalót benne, és az ő helyükben szívesen segítenék.
milyen okos az utolsó.
végölis tényleg, pár ezer vagy millió éve feltalálták a beszédet, miért ne használjuk?
részedről hülyeség volt máris oviból kivenni a nagyot csak mert otthon vagy
kedves ötlet volt,de egyben hülyeség is
A nagy bárányhimlős volt, kb 2 hete gyógyult meg. A kicsi refluxos, nem volt 3 hónapos amikor kórházba kerültünk vele. most is sokat kel este (bár lehet már a foga miatt is). Ha nem is dőlünk az ágyba fáradtan este, az utolsó 2 alkalommal mindig felébredt, miközben próbáltuk kicsit tisztázni a dolgainkat. Aztán mire újra elaltattam, a férjem vagy nem akart beszélni vagy bealudt.
Már korábban kellett volna valamit lépni, de nem akartam ezzel nyaggatni meg ő is azt hitte, hogy majd az idő megoldja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!