Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti mit tennétek? Szerintetek...

Ti mit tennétek? Szerintetek gonosz vagyok?

Figyelt kérdés

Édesanyám 10 éve elhunyt. Én akkor voltam 9 éves. Az apám utána nem akart másik kapcsolatot, csak nekem és a testvéremnek élt, ha mondhatom így. De 1 éve megismerkedett egy 23 éves lánnyal és elmondása szerint megtalálta élete második szerelmét. (Édesapám 53 éves.) Én nem igazán örültem neki, de nem akartam megfosztani a boldogságától azzal, hogy nem örülök én is vele. Próbáltam kedves lenni és reménykedni, hogy majd elmúlik a nagy szerelem. Vizsgaidőszak alatt otthon voltam, és sokszor itt volt/van a kedvese is. Pár napja pedig a vacsoránál bejelentették, hogy összeházasodnak. Egyszerűen idáig bírtam, nem tudtam örülni ennek. Óriási veszekedés lett belőle, bátyám külföldön él, de mikor megtudta, akkor csak nevetett és azt mondta ne foglalkozzak vele.

Szerintetek rosszul teszem, hogy ellenzem? Tudom, hogy felnőtt ember, de könyörgöm, a bátyám idősebb, mint a lány. Nem tudom őt befogadni, és félek, hogy ezzel a kapcsolatomat is tönkreteszem az apámmal. Amikor hozzávágtam, hogy biztos csak a pénze miatt van vele, akkor elküldött, nem is beszél velem azóta. Mit tegyek? Mi lenne a helyes? Fogadjam el? És hogy?

19/l

2016. jún. 5. 10:42
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
45%
Egy jóval fiatalabb nő nem azért van feltétlenül egy jóval idősebb férfival, mert a pénzére hajt. Nekem is az idősebb férfiak tetszenek.
2016. jún. 5. 14:19
 22/24 anonim ***** válasza:
34%

Na de egy átlagos 53 éves faszi hogy néz már ki?

Ha Clooney-szintű sármja lenne, a kérdező sem csodálkozna.

De egy pörköltszagú vízvezetékszerelő nem olyan szexi, és valljuk be, abból van a több, mint az öltönyös Nespresso kortyolgatóból.

2016. jún. 5. 14:49
 23/24 anonim ***** válasza:
41%

22-es.

Majd légyszi írj mikor Te leszel 53 éves pörköltszagú,ráncos,logó tökü!

Ha leszel!

2016. jún. 5. 14:55
 24/24 anonim ***** válasza:
8%

Ha lesz tököm, a Fókuszban fogod látni.

Nem azt mondom, hogy ne használja ki a kiscsajt, csak tényleg ne játsszuk már, hogy az 53 évesek félistenek. Nyilván apuka is tudja, hogy nem a testével szerezte meg a lányzót. Mondom, semmi baj ezzel, ha a lány belemegy, hajrá, papa.

2016. jún. 5. 14:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!