Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti mit tennétek? Szerintetek...

Ti mit tennétek? Szerintetek gonosz vagyok?

Figyelt kérdés

Édesanyám 10 éve elhunyt. Én akkor voltam 9 éves. Az apám utána nem akart másik kapcsolatot, csak nekem és a testvéremnek élt, ha mondhatom így. De 1 éve megismerkedett egy 23 éves lánnyal és elmondása szerint megtalálta élete második szerelmét. (Édesapám 53 éves.) Én nem igazán örültem neki, de nem akartam megfosztani a boldogságától azzal, hogy nem örülök én is vele. Próbáltam kedves lenni és reménykedni, hogy majd elmúlik a nagy szerelem. Vizsgaidőszak alatt otthon voltam, és sokszor itt volt/van a kedvese is. Pár napja pedig a vacsoránál bejelentették, hogy összeházasodnak. Egyszerűen idáig bírtam, nem tudtam örülni ennek. Óriási veszekedés lett belőle, bátyám külföldön él, de mikor megtudta, akkor csak nevetett és azt mondta ne foglalkozzak vele.

Szerintetek rosszul teszem, hogy ellenzem? Tudom, hogy felnőtt ember, de könyörgöm, a bátyám idősebb, mint a lány. Nem tudom őt befogadni, és félek, hogy ezzel a kapcsolatomat is tönkreteszem az apámmal. Amikor hozzávágtam, hogy biztos csak a pénze miatt van vele, akkor elküldött, nem is beszél velem azóta. Mit tegyek? Mi lenne a helyes? Fogadjam el? És hogy?

19/l

2016. jún. 5. 10:42
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
62%
Nem gondolom hogy gonoszság lenne amit érzel, csupán furcsa a helyzet... A Te helyedben leülnék apukámmal elbeszélgetni, a boldogságát úgy hiszem nem szabad tönkretenni, mindent megadott Nektek amire szükségetek volt, most itt az ideje, hogy mellette álljatok. Nem tudom mennyire nyitott az új felfogás szerint, de mielőtt nősülne a vagyoni helyzetét papíron lefektetni, és ami eddig volt Neki az egy esetleges válás után is maradjon az Övé, arra ne tarthasson igényt az új feleség. Ez most elég hülyén hangzik, de már nagyon sok embertől hallottam hogy megütötte a bokáját, ezért jobb tisztán kezelni a dolgokat. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy nem szerelem mindkét részről, de ha tényleg az, akkor ilyenen nem fognak összeveszni, ha komolyan gondolják. Nyilván amit házasság után közösen szereznek, az már közös lesz, de az eddigiek maradjanak meg Neki és Nektek. Sok boldogságot kívánok! :)
2016. jún. 5. 12:02
 12/24 anonim ***** válasza:
48%
Jaja, a Vajna Timi is szerelemből van a férjével, nincs itt semmi furcsa. Tök gyakori, hogy huszonéves lányok ötvenes férfira gerjednek rá, azok az ősz fanszőrszálak, azok a táskák a szem alatt, a kis helyre pocak a lankadt hímtagra rálógva... grrrrr! Szexi.
2016. jún. 5. 12:07
 13/24 anonim ***** válasza:
59%
Bármelyik kevésbé kedves haverom fél karját rámerném tenni,hogy a pénz miatt van vele a nő. Apukád meg úgyis még a hamvas p. bűvöletében van, tuti,hogy nem fogja otthagyni. Én sem hagynám a helyében :) sajnos így nem fogod tudni kitúrni, sőt, még csak ő fog erősödni vele. Úgyhogy találj ki jobbat ha le akarod rázni.
2016. jún. 5. 12:11
 14/24 anonim ***** válasza:
56%
Kb. 20-25 éves lehetsz, tehát apukád nevelt 10-15 éves korod óta téged is és testvéredet is. emiatt azt gondolom igyekezett normális körülmények között felnevelni,taníttatni.Megértem,hogy félted.Szerintem a lánnyal van a baj, mert milyen nő az aki aláfekszik egy ráncosodó(bocs) apjával egyidős férfinak,és mit szól ehhez a családja,meg a saját apja, pfuj...ha meg a család szakadt,akkor meg is van a válasz a kérdésre. Felnőttetek,apukád ugy érzi egyedül marad,itt hagyjátok,sérülékeny,ez a lány meg egy számító kis nő,akinek jól jön a lakhatás stb, a mai csóró fiatal férfiak mellet ezt nem kapná meg.... nics szerelem ekkora korkülönbséggel. Ezek beteges dolgok.
2016. jún. 5. 12:17
 15/24 anonim ***** válasza:
61%
Meglepődni jogotok lenne, de ilyen ellenségesnek lenni tényleg nincs. Az ő dolguk.
2016. jún. 5. 12:18
 16/24 anonim ***** válasza:
47%
Úgysem tart örökké
2016. jún. 5. 12:33
 17/24 anonim ***** válasza:
66%
Oda kell figyelni, de nem beleszólni. A nagyapám egy hímtag volt és egy huszonéves csitrire elbarmolt egy egész házat. Sajnos sok az anyagias ember a világban.
2016. jún. 5. 13:07
 18/24 anonim ***** válasza:
36%
Nem tudom, h mennyire vagytok gazdagok, de ez egy penzehes csitri lesz. Persze szerelmes egy nala kb 30 eves ferfiba. Egy ilyen idos ferfi is nezhet ki jol, nem azt mondom, de hosszutavon nem lesz jo vege. Ki ne forgassa Apudat amibol csak tudja. Emigy a leanyzo szulei mit szolnak? Miota van Apaddal? Nagyon sietnek..csak nem terhes? Nezd mindenkinek meg van a maga velemenye. Mivel feltenem Apumat, hogy atba***ak, mindent kideritenek a csajrol.biztos van egy jo kis multja amivel nem villogott Apud elott..Akik irjak, h rosszul tetted, biztos azert ilyen "okosak", mert naluk nem volt ilyen. Megneznem oket a te helyzetedben, felrobbanna mind. Szoval kedves kerdezo, ovatosan azert, de deritsd ki, h miben santikal a kiscsaj.
2016. jún. 5. 13:27
 19/24 anonim ***** válasza:
49%

Igazad van, ez egy aranyásó. Ezek a nők nagyon kis rafkósak ám, ha szeretnéd, hovy maradjon valami az örökségedből, akkor okosnak kell lenned!

Ne ellenségeskedj vele nyíltan, taktikázz. El kell érned apukádnál, hogy irjanak házassági szerződést. Csak okosan!

2016. jún. 5. 13:36
 20/24 anonim ***** válasza:
20%

Senki ne szövegeljen!

Mert Mindenki lesz 53 éves,aki szerencsés!

Ki ne lenne boldog egy fiatal lánnyal!

Úgyhogy senki ne pofázzon,mert Ti is lesztek ennyi idősek,ráncosak logó tökökkel,és 90%-otoknak nem lesz ilyen párja,hanem ott lesz a mama,ráncos,kövér,ősz,logó csöcsök,és elgondolkoztok majd,hogy ezzel leéltem 40-50 évet,míg más élvezte az életett! Na akkor remélem eszetekbe jut ez a poszt,kérdés!

2016. jún. 5. 13:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!