Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Túlreagálnám tényleg a férjem...

Túlreagálnám tényleg a férjem viselkedését?

Figyelt kérdés
A helyzet az, hogy 3 kisgyerekünk van. 4 éves a legnagyobb szóval tényleg kicsik. Nagy családi házban lakunk. Férjem hszajön délután a munkából és kerti munkát végez vagy egyéb javításokat. Szóval dolgozik. Este hulla fáradtan vonszoljuk magunkat. Este tízkor, mikor mind alszik és jutna kis idő egymásra rendre arra megyek fel, hogy az anyjával skypol. Az anyós messze lakik és özvegy. Férjem szerint az3rt vsn erre szükség, mert az anyja egyedül ban nagyon. Ez évek óta így megy. Tegnap megkértem finoman, hogy beszéljen az anyjával nappal ne a mi idönkből vegye el rá az időt. Nagy balhé lett. Ő dolgozik nappal. Nem ér rá csak fél tízkor. Meg milyen idő? Én úgy is török sorozatot nézek este. Engem az zavar, hogy beszél az anyjával mindegy mikor, mondna Ő. De ez nem igaz. Tény, hogy nem kedvelem a mamát, de skypoljon csak vele. Engem az zavar, hogy nem érti meg hogy nem természezes az, hogy este fél tízkor, mikor jutna kis időnk egymásra akkor kell skypolni. Negyed órát, húsz percet beszélnek. Besokalltam. Elegem lett. Eljutottam arra a pontra, hogy nem csinálom ezt tovább! Főleg, hogy az egészből neki az jön le, hogy anyósgyűlölő szar alak vagyok...
2016. jún. 5. 07:08
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
85%

Borzalmasan rosszul szervezitek a napotokat. Tudom, hogy sok munka van a gyerekek körül, de te elvileg ezért vagy otthon. Nem tudom, hogy mekkora az a kert, de gyanítom, hogy nem kéne naponta feltúrni / javítani mindenfélét.

Szerintem a férjed kb menekül előletek. Nem látok bele az életetekbe, hogy pontosan miért, de gyanítom, hogy borzalmasan hajszolt vagy 3 kisgyerek mellett és kb házisárkány szinten állhatsz. Nem bántás a házisárkány, mert egy költözés + munka + egyebek engem is simán beletolt már a szerepbe egyszer. Majdnem rá is ment a kapcsolatunk és sokáig észre sem vettem, hogy kb már csak veszekedni tudok vele.

Alapból nem lenne sok, hogy 15 percet beszélget az anyjával, azért sok, mert az egész napból kb egy órát szánnátok egymásra, ami valóban sok, hogy ő az összes szabad ideje 25%-át úgymond az anyjával tölti.

Tapasztalatain szerint az segítene rajtatok, ha meg tudnátok nyugodni és ki tudnátok pihenni magatokat picit. Nem ördögtől való a bébiszitter, vagy egy délutánra a nagymamánál hagyni őket. Üljetek le 2-3 órára, nyugodtan beszéljétek át a problémáitokat és keressetek kellő idősávot a feltöltődésre, közös programokra gyerekekkel és néha nélkülük is. Szarjátok le a kertet, mi van ha kicsit hosszabb a fű? Legalább nem szárad úgy ki... Randiznotok, beszélgetnetek kéne. Mármint felnőtt témákról is a holnapi logisztika és gyerekkel kapcsolatos dolgok mellett. Pont nem rég olvastam egy cikket, hogy teljesen természetellenes, hogy egy nő egyedül küzd egy rakat kisgyerekkel és a háztartással. Régen, amíg több generáció élt együtt ezek a feladatok megoszlottak, de az ismerősök és a közösség is sokkal segítőkészebb volt. Ez egy új "találmány", hogy ezt neked bírni kell egyedül. Szóval ne hibáztasd magad, hogy nem megy mindig. Persze, mindig vannak szuper anyukák akik fél kézzel egyensúlyoznak 3 gyereket és egy háztartást, sportolnak, ide-oda járnak és húdenagyonboldogok, de ez egyrészt embertípus, ami nincs meg mindenkiben (de ettől nem vagy szaranya) másrészt mázlisták 3 nyugodt gyerekkel, és jó eséllyel remek színésznők a külvilág felé.

2016. jún. 5. 12:59
 32/38 anonim ***** válasza:
74%
Ha te beszélnél anyukáddal napi negyedórát, itt kapna mindenki agygörcsöt, hogy az pont elég lenne egy szopásra, rossz asszony vagy.
2016. jún. 5. 14:56
 33/38 anonim ***** válasza:
90%
én nem értem a mai szülőket, oké hogy a legkisebb nem tud csak úgy elaludni,de nálunk rendszer volt és minimum 8-kor már lefekvés idő volt, vagyis addigra már rég ágyban volt a helyünk és punktum. Ellenben mostanában csak azt olvasom /hallom hogy 10 körül fekszik a gyerek vagy csak addigra ér rá a szülő. Kezdetnek az is megtenné ha a gyerekek fokozatosan a korai lefekvésre lennének szoktatva. Aztán milyen ház ez mindenhol lukak vannak hogy folyton javítani kell ezt azt? plusz nálunk jó ha egy héten egyszer füvet nyír az ember és egyéb és azt is hétvégén elég csinálni, szóval én úgy látom veszettül nem tudjátok beosztani az időtöket. Párod amint hazaér hívhatná anyucit, utána max ahhoz nyúl hozzá hétköznap ami nem tűr halasztást(vagyis beázik a ház stb.), amúgy a hétvége egyik napjára tolja a teendőket a másik nap pedig a tiétek lehetne ha van nagyszülő akire hagyjátok a gyereket.
2016. jún. 6. 10:09
 34/38 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem inkább már menekül a párod,nehogy romantikázni keljen, szexelni keljen, azért nem oldja meg előbb. Mindenap nem kell füvetnyírni, nem javítgatni valamit otthon. Lehet előbbre lenne, ha a sorozat helyett felvennél valami szexi fehérneműt, combfixet és letámadnád szexre. Sorozatot meg majd visszanézed neten másnap. :)
2016. jún. 6. 12:20
 35/38 anonim ***** válasza:

"Amúgy sem tudna téged fél tíz előtt ágyba csábítani, mert akkor még révedező tekintettel bámulod a tv-ben a kackiás bajszú törököket.

Az "órarended" szerint, csak ez után következhet a férjed, amíg még a hatása alatt vagy Mehemednek, és szex közben is majd róla álmodozol..."

B'szki, úgy röhögtem, hogy majdnem kiköptem a teát :D

2016. jún. 6. 21:13
 36/38 anonim ***** válasza:
37%

"szeribtem tedd össze a két kezed, hogy ilyen dolgis férjed van, más a kocsmában hesszolna a haverokkal. Hidd el, ő a kivétel, aki 3 kisgyerek mellett így állja a sarat."

Esetleg alázatosan boruljon is földre a férfi előtt, aki hajlandó törődni a saját gyerekeivel. Sőt, emeljünk neki szobrot is a főtéren.

2016. jún. 6. 21:14
 37/38 anonim ***** válasza:
11%
Figyelj, en nem azt mondtam, hogy az helyes, hogy a ferfiak zome nem foglalkozik a csaladdal, ez pusztan teny. Ahogy az is, hogy ahogy a kerdezo leirta a ferjet, az szerintem manapsag kivetelnek szamit. Problem?
2016. jún. 6. 22:41
 38/38 anonim ***** válasza:
54%

Volt egy török Mehemed,

Bámultad már eleget!

2016. jún. 7. 09:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!