Túlreagálnám tényleg a férjem viselkedését?
Borzalmasan rosszul szervezitek a napotokat. Tudom, hogy sok munka van a gyerekek körül, de te elvileg ezért vagy otthon. Nem tudom, hogy mekkora az a kert, de gyanítom, hogy nem kéne naponta feltúrni / javítani mindenfélét.
Szerintem a férjed kb menekül előletek. Nem látok bele az életetekbe, hogy pontosan miért, de gyanítom, hogy borzalmasan hajszolt vagy 3 kisgyerek mellett és kb házisárkány szinten állhatsz. Nem bántás a házisárkány, mert egy költözés + munka + egyebek engem is simán beletolt már a szerepbe egyszer. Majdnem rá is ment a kapcsolatunk és sokáig észre sem vettem, hogy kb már csak veszekedni tudok vele.
Alapból nem lenne sok, hogy 15 percet beszélget az anyjával, azért sok, mert az egész napból kb egy órát szánnátok egymásra, ami valóban sok, hogy ő az összes szabad ideje 25%-át úgymond az anyjával tölti.
Tapasztalatain szerint az segítene rajtatok, ha meg tudnátok nyugodni és ki tudnátok pihenni magatokat picit. Nem ördögtől való a bébiszitter, vagy egy délutánra a nagymamánál hagyni őket. Üljetek le 2-3 órára, nyugodtan beszéljétek át a problémáitokat és keressetek kellő idősávot a feltöltődésre, közös programokra gyerekekkel és néha nélkülük is. Szarjátok le a kertet, mi van ha kicsit hosszabb a fű? Legalább nem szárad úgy ki... Randiznotok, beszélgetnetek kéne. Mármint felnőtt témákról is a holnapi logisztika és gyerekkel kapcsolatos dolgok mellett. Pont nem rég olvastam egy cikket, hogy teljesen természetellenes, hogy egy nő egyedül küzd egy rakat kisgyerekkel és a háztartással. Régen, amíg több generáció élt együtt ezek a feladatok megoszlottak, de az ismerősök és a közösség is sokkal segítőkészebb volt. Ez egy új "találmány", hogy ezt neked bírni kell egyedül. Szóval ne hibáztasd magad, hogy nem megy mindig. Persze, mindig vannak szuper anyukák akik fél kézzel egyensúlyoznak 3 gyereket és egy háztartást, sportolnak, ide-oda járnak és húdenagyonboldogok, de ez egyrészt embertípus, ami nincs meg mindenkiben (de ettől nem vagy szaranya) másrészt mázlisták 3 nyugodt gyerekkel, és jó eséllyel remek színésznők a külvilág felé.
"Amúgy sem tudna téged fél tíz előtt ágyba csábítani, mert akkor még révedező tekintettel bámulod a tv-ben a kackiás bajszú törököket.
Az "órarended" szerint, csak ez után következhet a férjed, amíg még a hatása alatt vagy Mehemednek, és szex közben is majd róla álmodozol..."
B'szki, úgy röhögtem, hogy majdnem kiköptem a teát :D
"szeribtem tedd össze a két kezed, hogy ilyen dolgis férjed van, más a kocsmában hesszolna a haverokkal. Hidd el, ő a kivétel, aki 3 kisgyerek mellett így állja a sarat."
Esetleg alázatosan boruljon is földre a férfi előtt, aki hajlandó törődni a saját gyerekeivel. Sőt, emeljünk neki szobrot is a főtéren.
Volt egy török Mehemed,
Bámultad már eleget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!