Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Túlreagálnám tényleg a férjem...

Túlreagálnám tényleg a férjem viselkedését?

Figyelt kérdés
A helyzet az, hogy 3 kisgyerekünk van. 4 éves a legnagyobb szóval tényleg kicsik. Nagy családi házban lakunk. Férjem hszajön délután a munkából és kerti munkát végez vagy egyéb javításokat. Szóval dolgozik. Este hulla fáradtan vonszoljuk magunkat. Este tízkor, mikor mind alszik és jutna kis idő egymásra rendre arra megyek fel, hogy az anyjával skypol. Az anyós messze lakik és özvegy. Férjem szerint az3rt vsn erre szükség, mert az anyja egyedül ban nagyon. Ez évek óta így megy. Tegnap megkértem finoman, hogy beszéljen az anyjával nappal ne a mi idönkből vegye el rá az időt. Nagy balhé lett. Ő dolgozik nappal. Nem ér rá csak fél tízkor. Meg milyen idő? Én úgy is török sorozatot nézek este. Engem az zavar, hogy beszél az anyjával mindegy mikor, mondna Ő. De ez nem igaz. Tény, hogy nem kedvelem a mamát, de skypoljon csak vele. Engem az zavar, hogy nem érti meg hogy nem természezes az, hogy este fél tízkor, mikor jutna kis időnk egymásra akkor kell skypolni. Negyed órát, húsz percet beszélnek. Besokalltam. Elegem lett. Eljutottam arra a pontra, hogy nem csinálom ezt tovább! Főleg, hogy az egészből neki az jön le, hogy anyósgyűlölő szar alak vagyok...
2016. jún. 5. 07:08
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
18%

Remélem, 30 év múlva olvashatjuk majd a következő kérdésedet.

A menyem nem hagyja, hogy a fiam minden nap felhívjon...

2016. jún. 5. 07:57
 12/38 A kérdező kommentje:
Ha élek még 30 év múlva és ep lesz az elmém akkor nem fofom elvárni, hogy a fiam, akinek három kisgyereke van napi szinten hívjon este tízkor!!! Normális aggyal ilyet nem vár el az ember!
2016. jún. 5. 08:07
 13/38 anonim ***** válasza:
46%

Aludj delben te is a gyerekekkel nem leszel ennyire faradt.

Mi ax osszes gyereket hordtuk bolcsibe es en delig amig bolcsi volt pihentem aludtam.

Mi igy veszeltuk at

Delutani szunyoka a gyerekekkel es este ejfel elott soha nem mentunk aludni.

A haztartast meg lazara vettuk gyerekeket rendszeresen csaladra biztuk hogy mi egyutt lehessunk.

2016. jún. 5. 08:10
 14/38 anonim ***** válasza:
100%

3 gyerekünk van, a legnagyobb és a legkisebb között 3,5 év van. Férjem mindennap beszél az anyukájával. Igaz, ő meg tudja tenni napközben, de ha csak este jutna rá idő, azt is megérteném.

Az viszont tényleg probléma, hogy nem jut egymásra időtök. Üljetek le, beszéljétek meg, hogy hogy lehetne ezen változtatni. Ha Ő ragaszkodik ahhoz hogy mindennap skype-oljon az anyjával, Te meg ahhoz hogy fél 10-kor már csak egymással foglalkozzatok, akkor induljatok ki ebből. Döntsétek el közösen, hogyha emiatt nem lesz lenyírva a fű vagy kigazolva a veteményes csak hétvégén, akkor az lesz. Valamiből alább kell adni!

2016. jún. 5. 08:18
 15/38 anonim ***** válasza:
84%
Tényleg gondolkodj el, mert szerintem is veled van a baj. Bocsi, de ha órákig beszélnének, megértenélek, de mi múlik negyed órán!?
2016. jún. 5. 08:46
 16/38 anonim ***** válasza:
66%

Ez véletlenül sem műbalhé:21:30-21:45-ig Skype a mamával.Aztán ez a sárkány csodálkozik ha inkább a mamával beszél,mint vele.

Mintha az a negyed óra lenne a házasság Achilles-ínja.Ez van annyira bolond,hogy emiatt csonka családot csináljon 3 gyereknek.Félelmetes.

- Felperes,miért akar elválni?

- Este negyed órát beszél az anyóssal,bíró úr.

- A mocsok.Gyerektartás általi halál!!

2016. jún. 5. 08:48
 17/38 anonim ***** válasza:
42%
mama kisbabája...lol felnőhetne már...
2016. jún. 5. 09:04
 18/38 anonim ***** válasza:
13%
Vasárnappal mi a szitu? Vagy más szabadnapokkal? Vagy csak az a problémád hogy nem csináljátok minden áldott nap? Hát nem azért de veled nincs minden rendben.
2016. jún. 5. 09:23
 19/38 anonim ***** válasza:
32%

A szerencsétlen férjed kidolgozza a belét az otthonülő, és szappanoperák előtt tespedő felesége mellett, és még az anyukájára is szán napi pár percet.

Hát milyen ember az ilyen?!

Ráadásul pont akkor beszélget az anyóssal, amikor neked szexelhetnéked támad.

Amúgy sem tudna téged fél tíz előtt ágyba csábítani, mert akkor még révedező tekintettel bámulod a tv-ben a kackiás bajszú törököket.

Az "órarended" szerint, csak ez után következhet a férjed, amíg még a hatása alatt vagy Mehemednek, és szex közben is majd róla álmodozol...

"Eljutottam arra a pontra, hogy nem csinálom ezt tovább!"

Helyes!

Fogd a három gyereket és költözzél egy albérletbe.

Vagy fogjál magadnak egy törököt.

2016. jún. 5. 09:24
 20/38 anonim ***** válasza:
23%
Gondolom a többiek lepontoznak, DE: én gyanakvó lennék, hogy tényleg a mamival beszél mindennap? Ha annyira egyedül érzi magát az anyós, költözzön közelebb, vagy költözzön szociális otthonba, vagy egy barátnőjével össze. A gyereknevelés sem álom, van olyan apuka, aki 10 percig nem bírja egyedül a gyermekével. Azt pedig, hogy az anyuka milyen sorozatot néz, senkire nem tartozik. Nem arról van szó, hogy unalmában chat-el, flörtöl a hálón másokkal. Próbáljon a kérdező egy nyugodt pillanatban, megfontolt állapotban érdemi vitát kezdeményezni a kérdésről, mert ahogy most leírta, elég ingerültek voltak mindketten, és a probléma megoldásában így nem jutottak közelebb.
2016. jún. 5. 09:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!