A helyzet az, hogy 3 kisgyerekünk van. 4 éves a legnagyobb szóval tényleg kicsik. Nagy családi házban lakunk. Férjem hszajön délután a munkából és kerti munkát végez vagy egyéb javításokat. Szóval dolgozik. Este hulla fáradtan vonszoljuk magunkat. Este tízkor, mikor mind alszik és jutna kis idő egymásra rendre arra megyek fel, hogy az anyjával skypol. Az anyós messze lakik és özvegy. Férjem szerint az3rt vsn erre szükség, mert az anyja egyedül ban nagyon. Ez évek óta így megy. Tegnap megkértem finoman, hogy beszéljen az anyjával nappal ne a mi idönkből vegye el rá az időt. Nagy balhé lett. Ő dolgozik nappal. Nem ér rá csak fél tízkor. Meg milyen idő? Én úgy is török sorozatot nézek este. Engem az zavar, hogy beszél az anyjával mindegy mikor, mondna Ő. De ez nem igaz. Tény, hogy nem kedvelem a mamát, de skypoljon csak vele. Engem az zavar, hogy nem érti meg hogy nem természezes az, hogy este fél tízkor, mikor jutna kis időnk egymásra akkor kell skypolni. Negyed órát, húsz percet beszélnek. Besokalltam. Elegem lett. Eljutottam arra a pontra, hogy nem csinálom ezt tovább! Főleg, hogy az egészből neki az jön le, hogy anyósgyűlölő szar alak vagyok...
Pedig neked van igazad, minek naponta beszelni?... Felesleges. Inkabb bujna oda hozzad, lehetne romantikazni.
2016. jún. 5. 10:02
22/38 anonim válasza:
...ha ez nem jut el a tudatáig, kár minden erőfeszítés
2016. jún. 5. 10:05
23/38 anonim válasza:
Ez történik ha hagyják, h a nő a világ közepének képzelje magát.Jönnek a passzív-agresszív megnyilvánulások,hisztik, zsarolások.Negyed órát beszél az anyjával tehát tartja a kapcsolatot vele és szereti,erre itt a kérdező és féltékenykedik.Bújjon hozzá helyette meg miegyebek.Aha. Talán le kellene szállni a földre és elképzelni, h más is van a világon rajta kívül.Önző boszorkány.
2016. jún. 5. 10:09
24/38 anonim válasza:
Hát szerintem sem sok az a negyed óra az anyjára... szeribtem tedd össze a két kezed, hogy ilyen dolgis férjed van, más a kocsmában hesszolna a haverokkal. Hidd el, ő a kivétel, aki 3 kisgyerek mellett így állja a sarat.
A másik meg, hogy biztos neked is vannak barátnőid. Miért nem beszélgetsz velük esténként, míg a férjed az anyjával? Azért remélem, hogy nem az a tipikus anyuka vagy, aki a gyerekek-házimunka-ferjre akaszkodás bermuda háromszögében él. Vannak barátaid, akikkel rendszeresen tartod a kapcsolatot, ugye?
2016. jún. 5. 10:15
25/38 anonim válasza:
Miért kell minden nap délutántól estig kerti munkát, javításokat végezni?
Te dolgozol? Ha nem, akkor miért nem végzed el ezeket te?
2016. jún. 5. 10:22
26/38 anonim válasza:
Ha nem akarna beszélni az anyjával, nem is tenné, pláne este, hullafáradtan. Nyilvàn ha a feleségének valami agyzsibbasztó idióta sorozat az elsődleges, akkor marad a mama, akivel kibeszélheti magát. Egy ember (még ha férfi is😌) nem egy felhúzható játék, hogy békésen vár, és azonnal rendelkezésre áll, amikor épp eszembe jut vele játszani.
2016. jún. 5. 10:47
27/38 anonim válasza:
Neked bugyuta török sorozat, neki negyedóra beszélgetés az édesanyjával. Eszembe nem jutna megtiltani, hogy a férjem ne beszéljen az anyjával. Mi is mindennap telefonálunk haza. Szerintem ez a normális, nem a heti 1.
Segíts be a férjednek a kerti munkákban.
2016. jún. 5. 11:13
28/38 anonim válasza:
Szerintem szülj még kettőt, az lesz a megoldás...
2016. jún. 5. 12:12
29/38 anonim válasza:
Szerintem te azt reagálod le,hogy olyan szinten beleadtad magad a családodba,hogy már nincs semmi életed.Ezért azt várnád a párodtól,hogy legalább este kedves legyen,törődjön veled,amiből erőt meríthetsz a holnapi naphoz.A párod viszont, szintén beleadta minden idejét,erejét,hogy el ne süllyedjetek,csakhogy ezt meg tudja beszélni az anyjával,ő abból merít erőt.Gondolom haverok sehol,szabadság sehol. Te miért nem chatelsz néha a rokonaiddal,barátnőiddel??
2016. jún. 5. 12:26
30/38 anonim válasza:
Nem túl nagy kívánság, hogy egy héten 1x vagy 2x ne az anyjával kezdje az estét.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!