Mi a véleményetek?
Párommal tervezzük az esküvőt, lagzit. ( Persze én meglennék nélküle, főleg anyagi szempontból)
Tesójának esküvője idén lesz. Felmerült bennem, hogy egybe tartanánk. Mennyire fordul elő ilyen? Vélemények?
Óóó te jó ég, fel se tűnt, hogy már június van és idén lenne az esküvő.. Tehát gondoltad, hogy akkor most bejelentkezel sógorékhoz a szeptemberi esküvőjükre? Normális vagy te? :D
Ha valaki ilyennel állna elő, akkor egy nagyon egyszerű "Nem!" lenne a válasz.. :D Teljesen felesleges megkérdezned, mert ebbe a világon senki nem menne bele.
Ha jövőre lenne és még nem lenne lefixálva semmi, nem kezdte el senki a komolyabb szervezést, akkor még megvalósítható lenne, de így egyszerűen csak a képedbe röhögnék.
Értem én, hogy nem akarsz sokat költeni és nincs kedved szervezni, de akkor ezt a pároddal beszéld meg és ne a tesójáékhoz akarj bepofátlankodni.
én is a többieket tudom ismételni.. ha a tesója és a párja idén házasodik össze, akkor nekik már nagy valószínűséggel le van foglalva a helyszín, a pap,az anyakönyvezető, megvan a kaja a vendéglista stb..
pofátlanság lenne most mondani,hogy ti is akkor szeretnétek tartani, mint ők
én a tesó és a menyasszony helyében biztosan nemet mondanék erre.
alapból egy esküvőn ott van mindkét oldalról a család, barátok. na már most oké,hogy a te párodnak meg a testvérének a családja ugyanaz. de ott vagy te és a menyasszony . a ti családjaitok tök idegenek a másiknak. én biztosan nem örülnék,hogy a saját esküvőmön egy rakás vadidegenet kell kerülgetnem.
12# vagyok. véletlenül elküldtem.
még annyit akartam írni, hogy volt már páros esküvő a családi körben. ott két iker házasodott a párjaikkal. de ők a kezdetektől fogva így szervezték, így volt lebeszélve, mind a 4 ember ezt szerette volna.
az,hogy te 4 ember közül egyedül eldöntötted,hogy ez milyen jó lenne, még nem jelenti azt,hogy ők is egyet értenek.
1 megkérdezést megér, de készítsd fel magad,hogy 99%ban nemet fognak mondani.
Szia!
Nálunk 'nagyon nagyon' régen szokás volt. Épp nem olyan rég is volt egy. A menyasszonyok voltak testvérek. Persze, talán még nehezebb összehozni, mint egy sajátot, de ha mindketten (pontosabban) 4-en kompromisszum- készek vagytok, akkor sztem nincs akadálya :)
de sztem ezt elsősorban nem velünk kéne megtárgyalnod, hanem a leendő sógorodékkal, mert lehet, hogy ők maximálisan elzárkóznak előle.
illetve azt is gondold végig, hogy pl. ha a sógornőd azt mondja, hogy lila lesz a díszítés, akkor az neked megfelel? ....stb
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!