Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek?

Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

Párommal tervezzük az esküvőt, lagzit. ( Persze én meglennék nélküle, főleg anyagi szempontból)

Tesójának esküvője idén lesz. Felmerült bennem, hogy egybe tartanánk. Mennyire fordul elő ilyen? Vélemények?

2016. máj. 31. 11:09
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
95%

Óóó te jó ég, fel se tűnt, hogy már június van és idén lenne az esküvő.. Tehát gondoltad, hogy akkor most bejelentkezel sógorékhoz a szeptemberi esküvőjükre? Normális vagy te? :D

Ha valaki ilyennel állna elő, akkor egy nagyon egyszerű "Nem!" lenne a válasz.. :D Teljesen felesleges megkérdezned, mert ebbe a világon senki nem menne bele.

Ha jövőre lenne és még nem lenne lefixálva semmi, nem kezdte el senki a komolyabb szervezést, akkor még megvalósítható lenne, de így egyszerűen csak a képedbe röhögnék.

Értem én, hogy nem akarsz sokat költeni és nincs kedved szervezni, de akkor ezt a pároddal beszéld meg és ne a tesójáékhoz akarj bepofátlankodni.

2016. máj. 31. 14:05
 12/17 anonim ***** válasza:
96%

én is a többieket tudom ismételni.. ha a tesója és a párja idén házasodik össze, akkor nekik már nagy valószínűséggel le van foglalva a helyszín, a pap,az anyakönyvezető, megvan a kaja a vendéglista stb..

pofátlanság lenne most mondani,hogy ti is akkor szeretnétek tartani, mint ők

én a tesó és a menyasszony helyében biztosan nemet mondanék erre.

alapból egy esküvőn ott van mindkét oldalról a család, barátok. na már most oké,hogy a te párodnak meg a testvérének a családja ugyanaz. de ott vagy te és a menyasszony . a ti családjaitok tök idegenek a másiknak. én biztosan nem örülnék,hogy a saját esküvőmön egy rakás vadidegenet kell kerülgetnem.

2016. máj. 31. 14:15
 13/17 anonim ***** válasza:
90%

12# vagyok. véletlenül elküldtem.

még annyit akartam írni, hogy volt már páros esküvő a családi körben. ott két iker házasodott a párjaikkal. de ők a kezdetektől fogva így szervezték, így volt lebeszélve, mind a 4 ember ezt szerette volna.

az,hogy te 4 ember közül egyedül eldöntötted,hogy ez milyen jó lenne, még nem jelenti azt,hogy ők is egyet értenek.

1 megkérdezést megér, de készítsd fel magad,hogy 99%ban nemet fognak mondani.

2016. máj. 31. 14:18
 14/17 anonim ***** válasza:
95%
közös lónak túrós a háta
2016. máj. 31. 22:38
 15/17 anonim ***** válasza:
75%
Nekem tetszett a dolog, beszélgettünk erről fiatalabban a húgommal, én gondoltam is rá, amikor már közeledett mindkettőnknek, aztán a húgom megkérdezte egyszercsak, hogy melyik évben szeretnénk esküvőt tartani, mert ők akkor egy másikban tartják. :D Szóval neki előbb lett esküvője, mi még vártunk 1 évet. xD
2016. jún. 1. 09:25
 16/17 anonim ***** válasza:
87%
Egyébként mindenképpen egyeztessetek, emrt ha túl közeli a 2 időpont, azon is lehet kiakadás és mindketten rosszul járhattok vele. (Sokan nem engedhetik meg maguknak, hoyg 2 esküvőre elmenjenek, azt meg főleg nem, hogy kétszer kiköltekezzenek és nagy ajándékot vegyenek.)
2016. jún. 1. 09:39
 17/17 anonim ***** válasza:

Szia!

Nálunk 'nagyon nagyon' régen szokás volt. Épp nem olyan rég is volt egy. A menyasszonyok voltak testvérek. Persze, talán még nehezebb összehozni, mint egy sajátot, de ha mindketten (pontosabban) 4-en kompromisszum- készek vagytok, akkor sztem nincs akadálya :)

de sztem ezt elsősorban nem velünk kéne megtárgyalnod, hanem a leendő sógorodékkal, mert lehet, hogy ők maximálisan elzárkóznak előle.

illetve azt is gondold végig, hogy pl. ha a sógornőd azt mondja, hogy lila lesz a díszítés, akkor az neked megfelel? ....stb

2016. jún. 4. 09:34
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!