Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális, hogy ha a párom...

Normális, hogy ha a párom gyerekei eljönnek hozzánk disznó ólat csinálnak a lakásból?

Figyelt kérdés
Egy 8 és egy 6 éves gyerekről van szó. Az apjuk mindent rájuk hagy, mondván hogy a gyerek jól érezze magát. A kisebbik nem is köszön nekem ha odaér, még ha ráköszönök se, az apja annyit nem mondd neki hogy legalább köszönjön vissza, ha már magától nem tud. Mire elmennek minden szét van dobálva, állandóan pattogatott kukoricát esznek a szobába, amit utána söpörhetek, nem esznek ebédre főtt kaját hanem amit éppen megkívánnak (jégkrém, kukorica, csoki). Az apjuk ezt is rájuk hagyja. Mondtam neki legutóbb, szóljon rájuk hogy a szétdobált társasjátékokat pakoltassa velük össze, mert én nem fogom. Erre összepakolta ő. Normális dolog ez?
2016. máj. 29. 10:04
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
85%

Ú, szeretem, mikor a szent anya a másik szülőségét szomorkás fejjel megkérdőjelezi. Még jó, hogy barátja vagy a gyereknek, te is gyerek vagy.

Nem főnökösködésről beszélek, de ezek után látom, hogy nem nagyon fogod megérteni. Amíg 8 éves vagy, azt csinálod, amit az anyád, apád mond. Itt feltételezem, hogy az anya, apa normális, és olyanokat mond, hogy ne dobáld szét a kaját a nappaliban. Ha szerinted ez gáz, hát könnyek közt, rózsafüzért morzsolva reménykedem, hogy nem vagy szülő, vagy ha igen, elkerülnek jobb családba.

Itt befejeztem, nem fogom látni, ahogy köpködöd a hülyeségedet. Csak az "új nőt" savazod, gondolkozni nem tudsz. Remek szülő, több ilyen kell.

2016. máj. 29. 21:48
 32/35 anonim ***** válasza:
0%

ne haragudj de komolyan gondolod hogy a 8 meg a 6 éves fog a felnötek helyet takaritani a ti dolgotok, az hogy a kedves párod rádhagya nem a gyerek hibája

bár azt se értem mit kel kiakadni egy kis söprögetésen röhejes vagy te is

2016. máj. 29. 22:24
 33/35 anonim ***** válasza:
60%

Egyáltalán nem normális.

Én is elvált szülők gyereke vagyok. Apámnak több élettársa is volt az évtizedek során, ráadásul többnyire gyerekes nőkkel jött össze. Valahogy mégis az működött nálunk, hogy voltak szabályok, korlátok, rendszer, és érdekes módon soha nem voltak különösebb konfliktusok. Az élettársak tudomásul vették, hogy nincs szavuk a nevelésünkben (van egy testvérem is), mi pedig azt, hogy most ő az élettárs. Helyén kezeltük a dolgokat. Egyébként értelmes nők voltak, akikkel lehetett jót beszélgetni, néha még társasoztunk, kirándultunk vagy közösen sütöttünk-főztünk is velük.

Gondoljátok, minket nem viselt meg a válás? Gondoljátok, hogy apám nem akart kompenzálni, az együtt töltött időt minél jobban eltölteni? Dehogynem! Csak nem ilyen agyatlan módon. A gyereknek is rossz, ha nincs semmilyen korlát, mert nem tud vele mit kezdeni, ezért aztán bevadul. Nekem ezek a tapasztalataim.

2016. máj. 30. 09:58
 34/35 anonim ***** válasza:
41%

Amikor összejöttél a pároddal akkor a gyerekekkel is.

Az hogy rendetlenek a pároddal kéne megbeszélned. Csak akkor játszhatnak ha utána elpakolják. Ebédre adj nekik rendes főtt ételt, és mond meg nekik, hogy csak akkor kapnak édességet ha abból ettek.

Mikor én összejöttem a férjemmel neki volt 4 nekem 2 gyerekem, nála 8-2 nálam 7 és 5 évesek voltak. Mivel nálunk laktak mind a 6an ezért én állandóan úgy éreztem, hogy a kedvükbe kell járnom hogy megkedveljenek, de igazából az se működik.

Szabályok kellenek nekik.

2016. máj. 30. 11:31
 35/35 anonim ***** válasza:
78%
Az világos, hogy, aki gyerekes férfit választ, annak számítania kell ilyenekre. DE!!! Semmi képpen nem normális, hogy az apa, akit ezek szerint nagyon bántja a lelkiismerete, mindent ráhagyjon a gyerekeire. Amiért csak ritkábban látja őket, akkor is szükségük van nevelésre!! Persze, fokozatosa, de következetesen. Szóval, én abban egyet értek a kérdezővel, hogy az apuka nem fegyelmezi őket egyáltalán. Ha esetleg közös gyerek is lesz, annak is meg lesz engedve minden????
2016. máj. 30. 13:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!